Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το Μαξίμου διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια περί πρότασης Τσίπρα σε Μίχαλο για το υπουργείο Ανάπτυξης

Το Μαξίμου διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια περί πρότασης Τσίπρα σε Μίχαλο για το υπουργείο Ανάπτυξης
Η ιστοσελίδα που ανέφερε ως αποκλειστικό ρεπορτάζ την πρόταση Τσίπρα σε Μίχαλο, υποστήριζε πως ο πρόοδος του ΕΒΕΑ αρνήθηκε να αναλάβει το υπουργείο
Με κατηγορηματικό και ξεκάθαρο τρόπο διέψευσαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου δημοσιεύματα σε διαδικτυακά μέσα, τα οποία ανέφεραν πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βολιδοσκόπησε τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλο, για να αναλάβει το υπουργείο Ανάπτυξης στον επερχόμενο ανασχηματισμό.
Μάλιστα, συγκεκριμένη ιστοσελίδα που ανέφερε ως αποκλειστικό ρεπορτάζ την πρόταση Τσίπρα σε Μίχαλο, υποστήριζε πως ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ αρνήθηκε να αναλάβει το υπουργείο.
Μετά την κατηγορηματική διάψευση και με κύκλους του Μαξίμου να μην κρύβουν την ενόχληση τους για το τι είδους σκοπιμότητες μπορεί να βρίσκονται πίσω από τέτοια δημοσιεύματα, υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές σημείωναν ότι ο ανασχηματισμός θα γίνει στην ώρα του, τονίζοντας πως τώρα προτεραιότητα έχει να αποκατασταθεί θεσμικά το ΕΣΡ.
Επίσης, ανέφεραν πως υπάρχουν ταυτόχρονα και άλλες σοβαρές εξίσου προτεραιότητες, όπως η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης.

Δ. Αλειφερόπουλος

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης