Μπακογιάννη (ΝΔ): Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει ξεκινήσει

Μπακογιάννη (ΝΔ): Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει ξεκινήσει
Η  βουλευτής και συντονίστρια Εξωτερικών και Άμυνας της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη,  παραδέχεται ότι οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. έπρεπε να είχαν ρυθμίσει το τηλεοπτικό τοπίο
Την εκτίμηση ότι η «αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει ξεκινήσει» εκφράζει η βουλευτής και συντονίστρια Εξωτερικών και Άμυνας της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real news.
Μάλιστα, η ίδια αναφέρει ότι «ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί μπροστά στο δίλημμα να επιλέξει ανάμεσα στο να έχει την τύχη του Γ. Παπανδρέου ή να παραμείνει παίκτης στην ελληνική πολιτική ζωή».
Η κ. Μπακογιάννη κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «έχει φασιστοειδή αντίληψη», προσθέτοντας «η αντίληψη "όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός" και άρα πρέπει να στοχοποιηθεί είχε να εμφανιστεί στην ελληνική πολιτική σκηνή από τη δεκαετία του '80».
Κατά την ίδια, «η φθορά της κυβέρνησης οφείλεται στην ανικανότητά της να κυβερνήσει και να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της».
Ακόμη, τονίζει ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης», ενώ παραδέχεται ότι «οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. έπρεπε να είχαν ρυθμίσει το τηλεοπτικό τοπίο και να είχαν επιβάλλει κανόνες λειτουργίας νωρίτερα».
Όπως αναφέρει, «η κυβέρνηση επικαλείται τα 260 εκατ. που θα εισπράξει από τους τέσσερις υπερθεματιστές, ποσό που θα μπορούσε να  εισπράξει το κράτος από την αδειοδότηση μεγαλύτερου αριθμού τηλεοπτικών σταθμών, αν ο στόχος τους δεν ήταν ο έλεγχος της ενημέρωσης».
Σχετικά με τη ρύθμιση του χρέους εκτιμά ότι «αποκλείεται ο Schaeuble να πάει στο γερμανικό κοινοβούλιο με πρόταση ρύθμισης του χρέους πριν τις γερμανικές εκλογές».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS