Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα υπερσύγχρονα κινητά τηλέφωνα Pixel από την Google - «Στοχεύουν» το κοινό των iPhone 7

Νέα υπερσύγχρονα κινητά τηλέφωνα Pixel από την Google - «Στοχεύουν» το κοινό των iPhone 7
Η Google δημιούργησε την εφαρμογή Quick Switch Adapter, η οποία θα μπορεί να εισάγει ταχύτατα και εύκολα στα τηλέφωνα Pixel μηνύματα (iMessages), φωτογραφίες, βίντεο, επαφές και άλλα δεδομένα απ' ευθείας από τα iPhone
Τα νέα του υπερσύγχρονα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα με την ονομασία Google Pixel και Pixel XL αποκάλυψε σε ειδική παρουσίαση στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016 ο γίγαντας του διαδικτύου Google, τα οποία στοχεύουν απ' ευθείας στο αγοραστικό κοινό των iPhone 7 και 7s που παρουσίασε πρόσφατα η Apple.
Οι νέες συσκευές έχουν «προικιστεί» με πλούσια χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων μια οπίσθια κάμερα 12 megapixel, απεριόριστη αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο σε πλήρη ανάλυση στο υπολογιστικό νέφος (cloud) Google Photo, οθόνες AMOLED υψηλής ανάλυσης 5 και 5.5 ιντσών, τον τελευταίο τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821 (με διαφορετικούς χρονισμούς ζευγών πυρήνων στα 2.15GHz και 1.6GHz), μνήμη 4GB RAM, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, Bluetooth 4.2, αλουμινένιο κέλυφος, την επόμενη έκδοση του Android (7.1 Nougat) και πολλά άλλα.
Μεταξύ αυτών, τα κινητά τηλέφωνα Pixel θα προσφέρουν μια νέα έξυπνη «ψηφιακή βοηθό» τεχνητής νοημοσύνης με την ονομασία Google Assistant - στα πρότυπα της Siri της Apple - υπηρεσία που αντικαθιστά τις Google Now και Google Voice Search και θα ανακαλείται με την αναφώνηση «OK Google» (Apple: «Hey Siri»).
Η κινητή συνδεσιμότητα των τηλεφώνων Pixel θα χρησιμοποιεί την τελευταία έκδοση 4G (cat 9 LTE), για ταχύτατη διαμεταγωγή ψηφιακών δεδομένων.
Η Google δημιούργησε την εφαρμογή Quick Switch Adapter, η οποία θα μπορεί να εισάγει ταχύτατα και εύκολα στα τηλέφωνα Pixel μηνύματα (iMessages), φωτογραφίες, βίντεο, επαφές και άλλα δεδομένα απ' ευθείας από τα iPhone, ξεκαθαρίζοντας από την αρχή τους χρήστες στους οποίους απευθύνεται.
Τα κινητά τηλέφωνα Pixel θα ξεκινούν στις ΗΠΑ από τα 649 δολάρια και θα προσφέρουν χωρητικότητες αποθήκευσης 32GB και 128GB.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν και πότε τα κινητά τηλέφωνα Pixel θα καταφθάσουν στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίζουν σε ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης