Ντ. Μπακογιάννη: Η Ελλάδα έχει πράξει με το παραπάνω το καθήκον της στο προσφυγικό

Ντ. Μπακογιάννη: Η Ελλάδα έχει πράξει με το παραπάνω το καθήκον της στο προσφυγικό
«Καλούμε τον κ. Τσίπρα να συνειδητοποιήσει άμεσα το μέγεθος του κινδύνου και να θέσει πρώτος το θέμα ψηλά στις προτεραιότητές του»
Ο ελληνικός λαός έχει πράξει με το παραπάνω το καθήκον του σε ό,τι αφορά την προσφυγική κρίση, υποστηρίζει η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Η Νέα Δημοκρατία παρακολουθεί, με ιδιαίτερη ανησυχία, τις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες σχετικά με την εφαρμογή της Συνθήκης του Δουβλίνου και της επιστροφής δεκάδων χιλιάδων προσφύγων στην Ελλάδα.
Η Ελλάδα, παρά τις αδυναμίες και τα λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, έχει πράξει με το παραπάνω το καθήκον της και έχει σηκώσει δυσανάλογο βάρος σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη, η οποία είναι και η Συντονίστρια Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας.
«Καλούμε τον κ. Τσίπρα να συνειδητοποιήσει άμεσα το μέγεθος του κινδύνου και να θέσει πρώτος το θέμα ψηλά στις προτεραιότητές του.
Τον καλούμε να κινητοποιήσει άμεσα το σύνολο της ελληνικής διπλωματίας και να καταστήσει σαφές σε όλους ότι τα όρια αντοχής της ελληνικής κοινωνίας τείνουν να ξεπεραστούν», συμπληρώνει, καταλήγοντας πως η Νέα Δημοκρατία «θα αναλάβει διπλωματικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα έτσι ώστε να καταστήσει αυτή τη θέση σαφή σε συμμάχους και εταίρους».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS