Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Βούτσης: Κανείς δεν έχει αποκλειστικότητα στη Δημοκρατία – Το «καμπανάκι» θα χτυπάει όταν πρέπει

Ν. Βούτσης: Κανείς δεν έχει αποκλειστικότητα στη Δημοκρατία – Το «καμπανάκι» θα χτυπάει όταν πρέπει
Νωρίτερα σήμερα, ο Νίκος Δένδιας πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας, για τον τρόπο λειτουργίας του ελληνικού Κοινοβουλίου
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα αποκλειστικότητας στη χρήση της Δημοκρατίας, ανέφερε ο Νίκος Βούτσης, απαντώντας ουσιαστικά στο διάβημα διαμαρτυρίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Το καμπανάκι της Δημοκρατίας καλό είναι να το χτυπάμε για όσα θέματα χρειάζεται, όταν χρειάζεται και όπου χρειάζεται», δήλωσε σήμερα 5/7 σε δημοσιογράφους, όπως αναφέρουν τα ελληνικά πρακτορεία.
«Το πώς θα απαντήσω είναι απολύτως δικό μου με την έννοια ότι δεν ήταν μία προσωπική επιστολή και ουδέποτε απάντησα ούτε πρόκειται να απαντήσω.
Ήταν μία πολιτική κίνηση.
Την μελέτησα και επέλεξα να απαντήσω με δύο τρόπους.
Ο ένας ήταν περιπτωσιολογικός.
Στην διάσκεψη των Προέδρων δύο φορές έθεσα θέματα καλύτερης νομοθέτης, όπως να έρχονται για συζήτηση προτάσεις νόμων από κόμματα», είπε.
Ο άλλος τρόπος, ο δημόσιος, ήταν ότι στις 28 Ιουνίου, στην συζήτηση για τον Κανονισμό αναφέρθηκα σε όλα τα ζητήματα που είχε θέσει η Ν.Δ., ένα προς ένα.
Και αυτοκριτικά και επεξηγηματικά.
Άρα δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα σ’ αυτό το ζήτημα, θα έπρεπε να είχε εισπραχθεί θετικά ο τρόπος που ανταποκριθήκαμε.
Το ότι έρχεται και επανέρχεται το ζήτημα δεν βοηθά, δημιουργεί πεδίο παρεξηγήσεων», υποστήριξε.
Νωρίτερα σήμερα, ο Νίκος Δένδιας πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας, για τον τρόπο λειτουργίας του ελληνικού Κοινοβουλίου.
Ο κ. Δένδιας θα θέσει το θέμα της μη συζήτησης, έως σήμερα, της πρότασης της ΝΔ για Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία.
Επιπλέον, θα διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι έως σήμερα δεν έχει πάρει απαντήσεις για τα ζητήματα που έχει θέσει στην επιστολή του ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, καταγγέλλοντας υποβάθμιση και απαξίωση της κοινοβουλευτικής λειτουργίας.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης