Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Μεταφορά 781 εκατομμυρίων σε ETH από τα ανταλλακτήρια - Τι συνεπάγεται αυτό

tags :
Μεταφορά 781 εκατομμυρίων σε ETH από τα ανταλλακτήρια - Τι συνεπάγεται αυτό
Το κλίμα της αγοράς πήρε μια στροφή τις τελευταίες 24 ώρες, με τα περισσότερα κρυπτονομίσματα να σημειώνουν πτώση στις τιμές τους

Το Ethereum (ETH) παρουσίασε πρόσφατα μια αξιοσημείωτη εκροή από τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, ακόμη και εν μέσω μιας ανοδικής τάσης των τιμών του.
Ειδικότερα, την τελευταία εβδομάδα, η τιμή του Ethereum σημείωσε μια σημαντική άνοδο καταφέρνοντας να ξεπεράσει το όριο των 3.000 δολαρίων. Αυτή η άνοδος της τιμής συνέπεσε με μια σημαντική μεταφορά ETH από τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, υποδεικνύοντας ένα ισχυρό συναίσθημα των επενδυτών απέναντι στις δυνατότητες του token για περαιτέρω αύξηση της τιμής.
Ο αναλυτής κρυπτογράφησης «Titan of Crypto» υπογράμμισε αυτή την κίνηση, σημειώνοντας ότι τα ανταλλακτήρια είδαν μια εκροή πάνω από 260.000 ETH, που ισοδυναμεί με περισσότερα από 781 εκατομμύρια δολάρια, μέσα στην περασμένη εβδομάδα. Επιπλέον, παρατηρήθηκε ότι η εξέχουσα προσωπικότητα Justin Sun προέβη στην αγορά ETH, ενισχύοντας περαιτέρω το ανοδικό κλίμα γύρω από το κρυπτονόμισμα.

Η πτώση της τιμής του Ethereum και το κλίμα της αγοράς

Το κλίμα της αγοράς πήρε μια στροφή τις τελευταίες 24 ώρες, με τα περισσότερα κρυπτονομίσματα να σημειώνουν πτώση στις τιμές τους. Το Ethereum δεν έμεινε ανεπηρέαστο από αυτή την αλλαγή, καθώς η τιμή του έπεσε πάνω από 2% κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Την παρούσα χρονική στιγμή, η τιμή του ETH κυμαίνεται στα περίπου 3.125 δολάρια με κεφαλαιοποίηση αγοράς που ξεπερνά τα 381 δισεκατομμύρια δολάρια.

Παρά τη μικρή πτώση της αγοράς, η ανάλυση των δεδομένων της CryptoQuant αποκάλυψε ότι οι καταθέσεις ETH στα ανταλλακτήρια αυξήθηκαν σε σύγκριση με τον μέσο όρο των προηγούμενων επτά ημερών. Αυτό υποδηλώνει ότι ορισμένοι επενδυτές άρχισαν να πωλούν ETH ως απάντηση στην πτώση της τιμής.

Μετρήσεις παραγώγων του Ethereum και τεχνικοί δείκτες

Για να εκτιμήσουμε τον πιθανό αντίκτυπο των αυξημένων πιέσεων πώλησης στην τιμή του Ethereum, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εξετάσουμε τους τεχνικούς του δείκτες. Το ποσοστό χρηματοδότησης του token, μια βασική μονάδα μέτρησης, έχει σημειώσει άνοδο, γεγονός που συνήθως υποδηλώνει πτώση της τιμής ενός κρυπτονομίσματος. Επιπλέον, οι τεχνικοί δείκτες, όπως ο Chaikin Money Flow (CMF) και ο Money Flow Index (MFI), έχουν αρχίσει να μειώνονται, υποδηλώνοντας μια συνεχή πτώση της τιμής στο εγγύς μέλλον.

Που στρέφεται το ενδιαφέρον όσων πωλούν τα ETH τους;

Αναλύοντας περισσότερα τις επενδυτικές τάσεις εκείνων που πωλούν τα ETH τους, φαίνεται ότι το ενδιαφέρον τους στρέφεται σε έργα που ναι μεν παρουσιάζουν μεγαλύτερη μεταβλητότητα, αλλά μπορούν να οδηγήσουν και σε σημαντικότερα κέρδη.

Ένα από τα έργα που φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, είναι το 99Bitcoins. Μάλιστα, το 99BTC, το token δηλαδή του έργου, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ένα από τα καλύτερα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα. Ο βασικότερος λόγος είναι η καινοτομία και η πρωτοτυπία που εισάγει στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Αγορά 99Bitcoins

99Bitcoins – Κερδίστε δωρεάν κρυπτονομίσματα αποκτώντας γνώσεις για τα crypto

Το 99Bitcoins προσφέρει μια πρωτοποριακή πλατφόρμα Learn-to-Earn, όπου οι χρήστες μπορούν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τα crypto, κερδίζοντας παράλληλα ανταμοιβές. Ειδικότερα, μέσω ολοκληρωμένων σεμιναρίων, κουίζ και άλλου εκπαιδευτικού υλικού, οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και ταυτόχρονα να κερδίσουν δωρεάν κρυπτονομίσματα.
Επιπλέον, με σχέδια για τη γεφύρωση της αλυσίδας BRC-20 όπως άλλα επιτυχημένα έργα σαν το Ordi και το Stats, το 99Bitcoins είναι έτοιμο να φέρει επανάσταση στον χώρο της εκπαίδευσης κρυπτονομισμάτων. Με τη δέσμευσή της να προσφέρει χρήσιμες γνώσεις στους χρήστες του μέσω της εκπαίδευσης και των ανταμοιβών, το η 99Bitcoins παρουσιάζει μια συναρπαστική ευκαιρία για τα άτομα που επιθυμούν να περιηγηθούν στην ψηφιακή οικονομία με εμπιστοσύνη.

Άλλωστε, το έργο φαίνεται να έχει κερδίσει ένα μεγάλο μέρος της αγοράς, κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό τόσο από τον ρυθμό με τον οποίο πωλούνται τα 99BTC tokens στην προπώληση, όσο και με των ενεργών χρηστών στην πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα learn-to-earn απαριθμεί πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες ενώ το επίσημο κανάλι στο YouTube διαθέτει περισσότερους από 700 χιλιάδες συνδρομητές.
Εάν θέλετε και εσείς να ακολουθήσετε τις τάσεις της αγοράς και να συμμετάσχετε στην προπώληση του 99Bitcoins, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της προπώλησης.

Αγορά 99Bitcoins

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης