Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν είναι στη σκέψη μας οι εκλογές – Πολύ μεγάλο λάθος τυχόν διεξαγωγή τους

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν είναι στη σκέψη μας οι εκλογές – Πολύ μεγάλο λάθος τυχόν διεξαγωγή τους
Η ΕΕ να προετοιμαστεί προκειμένου να μπορέσουν να ενσωματωθούν στην ευρωπαϊκή κοινωνία τα εκατομμύρια των προσφύγων τόνισε ο κ.Βούτσης
Την θέση ότι δεν υπάρχει η παραμικρή σκέψη στο εσωτερικό της κυβέρνηση για τη διενέργεια πρόωρων εκλογών διατύπωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης.
«Δεν είναι στη σκέψη μας οι εκλογές.
‘Όσες δυσκολίες και αν υπάρξουν θα ήταν πολύ μεγάλο λάθος» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Βούτσης, ο οποίος υποστήριξε πως είναι πολύ μικρές οι διαφορές με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς για τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να υλοποιηθούν.
Ως προς το προσφυγικό, ο κ.Βούτσης υποστήριξε πως «η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να προετοιμαστεί προκειμένου να μπορέσουν να ενσωματωθούν στην κοινωνία των ευρωπαϊκών κρατών τα 3 έως 5 εκατομμύρια πρόσφυγες που βρίσκονται στα στρατόπεδα της μέσης Ανατολής.
Αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες ο πρόεδρος της Βουλής είπε πως «το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο θα πρέπει να ρυθμιστεί με βάση και την πείρα που έχουν οι άνθρωποι του Τύπου» ενώ τόνισε πως ρύθμιση θα πρέπει να υπάρξει και στο Ίντερνετ, το οποίο χαρακτήρισε «θερμοκήπιο διαφθοράς η οποία δεν έχει χρώμα, έχει αντιθεσμική λειτουργία και εκβιασμούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης