Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Στη χώρα δεν μπορούν να επιβληθούν νέοι φόροι και νέα υφεσιακά μέτρα

Μεϊμαράκης (ΝΔ): Στη χώρα δεν μπορούν να επιβληθούν νέοι φόροι και νέα υφεσιακά μέτρα
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, διαβεβαίωσε ότι υπό την ηγεσία του το κόμμα δεν θα ψηφίσει κανένα υφεσιακό μέτρο
Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα υφεσιακό μέτρο υπό την προεδρία του, διαβεβαίωσε απόψε από τη Ρόδο ο πρόεδρός της, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Ο ίδιος, μιλώντας στη Ρόδο, τόνισε ότι στη χώρα δεν μπορούν να επιβληθούν νέοι φόροι και νέα υφεσιακά μέτρα και δεσμεύτηκε για την άμεση συγκρότηση ενός εθνικού σχεδίου για την ανασυγκρότηση της χώρας.
Κάνοντας αναφορά στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι έχει μεταλλαχθεί, καθώς από εκεί που έλεγε «όχι», τώρα λέει «ναι», με αποτέλεσμα η χώρα να κινδυνεύει να μπει σε περιπέτειες.
Μάλιστα, διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να αποδεχθεί εκπτώσεις στα εθνικά θέματα και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει την άποψή του για το θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων.
Μιλώντας για την υποψηφιότητά του, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι «μπαίνει μπροστά γιατί μπορεί να εκφράσει το μέσο νεοδημοκράτη», ενώ εκτίμησε ότι η Ν.Δ. θα βγει ενωμένη από τη διαδικασία εκλογής προέδρου.
Όπως είπε, πρόκειται για μια μάχη ιδεών, αρχών και απόψεων και όχι μια μάχη μεταξύ γενεών, όπως πιθανόν κάποιοι να θέλουν να την παρουσιάσουν.
Τέλος υπογράμμισε ότι «δεν πρόκειται να ανεχθούμε συμπεριφορές έξω από τον κώδικα αξιών της Ν.Δ., ούτε να επιτρέψουμε να υπάρξει κατάχρηση εξουσίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης