Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ενωτικός ο Μεϊμαράκης (ΝΔ): Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί, για να βγούμε από την κρίση

Ενωτικός ο Μεϊμαράκης (ΝΔ): Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί, για να βγούμε από την κρίση
«Εμείς ερχόμαστε με έναν ενωτικό λόγο, απλώνουμε το χέρι μας στον κάθε συμπολίτη μας, ανεξαρτήτως της πολιτικής προσέγγισης».
Είναι ώρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί, ώστε η Ελλάδα το δρόμο που της αξίζει, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατόπιν των διαδοχικών συναντήσεων που είχε με τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.
Στον απόηχο της συνάντησης με τον κ. Τζιτζικώστας, τον οποία χαρακτήρισε «πολύ καλό φίλο», ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε ότι «αν συνεννοηθούμε και συνεργαστούμε τόσο οι πολιτικές δυνάμεις όσο και οι θεσμικοί παράγοντες της χώρας, μπορούμε να προχωρήσουμε προς τα εμπρός, να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση και να προχωρήσουμε προς το δρόμο της ανάπτυξης».
Πιστεύουμε, εκτίμησε, ότι εάν προκύψει μια κυβέρνηση που θέλει να νοικοκυρέψει τον τόπο και που μπορεί πράγματι να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για να προσελκύσουμε επενδύσεις, για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, νέες δουλειές, μπορούμε να πετύχουμε.
«Οι εκλογές συνήθως πολώνουν, δημιουργούν ένταση, διχάζουν» συνέχισε, ενώ διαβεβαίωσε ότι «εμείς ερχόμαστε με έναν ενωτικό λόγο, απλώνουμε το χέρι μας στον κάθε συμπολίτη μας, ανεξαρτήτως της πολιτικής προσέγγισης».
Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης κατέστησε σαφές ότι η χώρα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις και ενότητα. «Ευχόμαστε πραγματικά σε αυτές τις εκλογές, από την 21η Σεπτεμβρίου και μετά να προκύψει μια σταθερή κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό τη Ν.Δ.» πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας.
Ακολούθως, ο κ. Μεϊμαράκης συναντήθηκε με τον κ. Μπουτάρη, όπου δήλωσε ότι «οι ώρες που έρχονται είναι δύσκολες, είναι κρίσιμες και δεν μπορεί να τα βγάλει κανείς πέρα μόνος του».
«Ήθελα να εκπέμψω το μήνυμα, ότι ξεκινώ την επίσκεψή μου από το δήμο, ακριβώς γιατί σέβομαι την αυτοδιοίκηση και τη θεωρώ θεσμικό συνεργάτη της κεντρικής κυβέρνησης» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ., ενώ επανέλαβε την ανάγκη «να προσπαθούμε τουλάχιστον να εξασφαλίσουμε ένα μίνιμουμ, μια στοιχειώδη συνεννόηση και μια ανοχή στην όποια προσπάθεια υλοποίησης της απόφασης».
Ο δήμαρχος της πόλης υπερθεμάτισε την ανάγκη συναινετικών λύσεων, σε οποιοδήποτε πρόβλημα. «Στον πρόεδρο Μεϊμαράκη, αυτό που μπορώ να ευχηθώ, επειδή δεν είναι κανένα μικρό κόμμα, του λέω, όχι απλά καλή επιτυχία, να ‘σαι και πρώτος» κατέληξε ο κ. Μπουτάρης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης