Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Γλέζου - Παυλόπουλου για το προσφυγικό: Παγκόσμιο θέμα η προσφυγική κρίση, είναι στίγμα για όλους

Συνάντηση Γλέζου - Παυλόπουλου για το προσφυγικό: Παγκόσμιο θέμα η προσφυγική κρίση, είναι στίγμα για όλους
Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας
Παγκόσμιο θέμα χαρακτήρισε την προσφυγική κρίση το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας, Μανώλης Γλέζος, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
Όπως ανέφερε ο κ. Γλέζος, ο οποίος αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη Λαϊκή Ενότητα και τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα, «δεν θέλω να ασχοληθώ με άλλο θέμα παρά μονάχα για το θέμα που απασχόλησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».
Αναφερόμενος στο προσφυγικό, έκανε λόγο για «τραγωδία που υπέστη όλη η ανθρωπότητας», προσθέτοντας ότι «είναι ένα στίγμα για όλους. Το θέμα δεν είναι ελληνικό, είναι και ευρωπαϊκό και παγκόσμιο».
Πρόσθεσε ακόμη ότι πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη συνεννόηση των αρμοδίων ευρωπαϊκών θεσμών, καθώς και ότι το όλο πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί, εφόσον δεν τερματιστεί ο πόλεμος στη Συρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης