Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στυλιανίδης (ΝΔ): Ο Μεϊμαράκης ξεκινά από τις ρίζες της ΝΔ και μαζεύει όλες τις δυνάμεις – Χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση

Στυλιανίδης (ΝΔ): Ο Μεϊμαράκης ξεκινά από τις ρίζες της ΝΔ και μαζεύει όλες τις δυνάμεις – Χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση
Θα μπορούσε να είναι εφικτή μια συνεργασία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ο κ.Στυλιανίδης
Την θέση ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης είναι ένας λαϊκός πολιτικός, ο οποίος ξεκινά από τις ρίζες του κόμματος και μαζεύει όλες τις δυνάμεις της ΝΔ διατύπωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Ευρ. Στυλιανίδης.
«Η χθεσινή συγκέντρωση της ΝΔ στη Ρηγίλλης ήταν μια ευκαιρία να σπάσουν οι προκαταλήψεις και να μαζευτεί ξανά το σύνολο των γενναίων του κόμματος», είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Στυλιανίδης.
«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ξεκινά από τις ρίζες και μαζεύει όλες τις δυνάμεις επιχειρώντας να δημιουργήσει σαφή χαρακτηριστικά.
Ο κ. Μεϊμαράκης είναι ένας λαϊκός πολιτικός» υποστήριξε ο κ.Στυλιανίδης, υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ επιδιώκει να αποκαταστήσει μια σειρά από συμμαχίες και να βάλει προτεραιότητες σε ότι αφορά την μεταρρυθμιστική ατζέντα.
Για την επομένη των εκλογών δήλωσε πως θα πρέπει να υπάρξει μια σταθερή κυβέρνηση σημειώνοντας πως «εάν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο καθώς το κόμμα έχει αποκλείσει τις συνεργασίες», ενώ υποστήριξε πως «θα μπορούσε να είναι εφικτή μια συνεργασία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης