Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαλτάκος: Λάθος η στροφή της ΝΔ προς το κέντρο – Η χώρα έχει ανάγκη από δεξιό κόμμα

Μπαλτάκος: Λάθος η στροφή της ΝΔ προς το κέντρο – Η χώρα έχει ανάγκη από δεξιό κόμμα
Η πολιτική που ακολουθείται είναι καταστροφική αλλά απαραίτητη αυτή τη στιγμή τόνισε ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά
Την θέση ότι η είναι λανθασμένη η στροφή της ΝΔ προς το κέντρο καθώς και ότι η χώρα έχει ανάγκη από ένα δεξιό κόμμα διατύπωσε ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαράς, Τ. Μπαλτάκος.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Μπαλτάκος τόνισε ότι «στο κέντρο πηγαίνει πολιτικά ο Αλέξης Τσίπρας και ότι είναι πιθανότερο να αντλήσει ψηφοφόρους εκείνος από ότι η ΝΔ».
Όπως είπε, «η χώρα έχει ανάγκη από ένα δεξιό κόμμα», ενώ αναφερόμενος στην κούρσα διαδοχής στη ΝΔ που θα λάβει χώρα την άνοιξη του 2016 υποστήριξε πως «όποιος κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα, κάνει για αρχηγός της ΝΔ, όποιος δεν τα καταφέρει, δεν κάνει».
Ερωτηθείς για το ποιος κατά τη γνώμη του θα ήταν ο ικανότερος ο κ.Μπαλτάκος επιφυλάχθηκε να ανοίξει τα χαρτιά του αν και όπως είπε έχει κάποιους στο μυαλό του.
«Η ΝΔ είναι κόμμα ηγεσίας και όχι για δεύτερο ρόλο» υποστήριξε ο κ.Μπαλτάκος, τονίζοντας πως ο ίδιος συνομιλεί με αρκετά στελέχη του κόμματος αλλά όχι με τον Αντώνη Σαμαρά.
Τέλος ερωτηθείς για παλαιότερες εγκωμιαστιακές του δηλώσεις αναφορικά με τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης Τσίπρα είπε πως στο πλαίσιο που τις έκανε, τις πίστευε και πως στη συνέχεια «η κυβέρνηση έκανε λάθος εκτιμήσεις, φοβήθηκε στο τέλος και κατέληξε σε μνημόνιο".
Ο κ.Μπαλτάκος χαρακτήρισε «καταστροφική την πολιτική που ακολουθείται» αλλά απαραίτητη αυτή τη στιγμή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης