Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρουφάκης στο BBC: Η νέα συμφωνία για την Ελλάδα δεν πρόκειται να λειτουργήσει

Βαρουφάκης στο BBC: Η νέα συμφωνία για την Ελλάδα δεν πρόκειται να λειτουργήσει
«Ρωτήστε οποιονδήποτε γνωρίζει για τα οικονομικά της Ελλάδας και θα σας πει ότι η συμφωνία δεν θα λειτουργήσει», υποστήριξε ο πρώην υπουργός Οικονομικών
Την εκτίμηση ότι η νέα συμφωνία για την Ελλάδα δεν πρόκειται να λειτουργήσει διατύπωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, κ. Γιάνης Βαρουφάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό BBC.
Ειδικότερα, ο κ. Βαρουφάκης προειδοποίησε ότι η συμφωνία δεν θα λειτουργήσει, προσθέτοντας ότι αποτελεί κοινή εκτίμηση όσων συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις.
«Ο έλληνας υπουργός Οικονομικών ισχυρίζεται λίγο ή πολύ το ίδιο πράγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως «είχε δει τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας να πηγαίνει στη Βουλή και να ομολογεί ότι η συμφωνία δεν θα λειτουργήσει».
Στη συνέχεια, ο πρώην υπουργός, σχολίασε ότι «το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, απογοητευμένο για το πρόγραμμα που έχει στηριχτεί απλώς σε ένα μη βιώσιμο χρέος».
Παρά ταύτα, όλοι εμφανίζονται έτοιμοι να εργαστούν, με στόχο να εφαρμόσουν αυτό το πρόγραμμα, πρόσθεσε ο κ. Βαρουφάκης.
Παράλληλα, υποστήριξε πως «ρωτήστε οποιονδήποτε γνωρίζει για τα οικονομικά της Ελλάδας και θα σας πει ότι η συμφωνία δεν θα λειτουργήσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης