Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Financial Times: Διχασμένοι οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης στο σημερινό Eurogroup

Financial Times: Διχασμένοι οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης στο σημερινό Eurogroup
Michel Sapin και Wolfgang Schäuble "ξιφομαχούν" για την Ελλάδα σε μια σκληρή μάχη που όπως φαίνεται δεν αφορά μόνο την σωτηρία της Ελλάδας αλλά και την επικράτηση στην Ευρώπη
Διχασμένοι εμφανίζονται οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης που μετέχουν στο σημερινό Eurogroup που βρίσκεται σε εξέλιξη σύμφωνα με του Financial Times.
Όπως υπογραμμίζει το δημοσίευμα, οι ευρωπαίοι υπουργοί έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.
Αυτό που "ηγείται" η Γαλλία και προτρέπει την Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία και να παραμείνει στην Ευρωζώνη, και το στρατόπεδο της Γερμανία στο άρμα της οποίας έχουν συνταχθεί οι σκεπτικιστές οι οποίοι εκφράζουν αμφιβολίες για την ικανότητα του έλληνα πρωθυπουργού να φέρει σε πέρας τα σκληρά μέτρα που έχει αποδεκτή.
Michel Sapin και Wolfgang Schäuble  "ξιφομαχούν"  για την Ελλάδα σε μια σκληρή μάχη που όπως φαίνεται δεν αφορά μόνο την σωτηρία της Ελλάδας αλλά και την επικράτηση στην Ευρώπη.
Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει κάνει σαφές στην Ελλάδα, ότι η αναδιάρθρωση του χρέους, μια από τις μεγαλύτερες απαιτήσεις της ελληνικής κυβέρνησης, δεν είναι δυνατή με τους υπάρχοντες νόμους που διέπουν την ΕΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης