Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης προς Θεοδωράκη: Εκπροσωπείτε τους δανειστές, κατευθείαν από το εξωτερικό

Βούτσης προς Θεοδωράκη: Εκπροσωπείτε τους δανειστές, κατευθείαν από το εξωτερικό
"Ίσως έρχεστε από άλλη χώρα"
Να ανακαλέσει τα όσα ανέφερε ζήτησε από τον επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκη, ο υπουργός Εσωτερικών Ν. Βούτσης.
Μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο κ. Θεοδωράκης κατά την ομιλία του κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «δεν ζούσατε ποτέ από την εργασία σας, ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι δεν συνηθίζονται τέτοιες προκλήσεις, ειδικότερα από αρχηγούς κομμάτων.
«Πρέπει να γνωρίζετε ότι η πρόκληση, την οποία κάνατε, ήταν συνειδητή», είπε στον κ. Θεοδωράκη , προσθέτοντας «εκπροσωπείτε τους δανειστές κ. Θεοδωράκη, κατευθείαν από το εξωτερικό».
Τόνισε δε, πως το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς είναι έξω από κάθε αμφισβήτηση, ενώ σημείωσε ότι «ποτέ δεν προκαλέσαμε, δεν υπήρξαμε υπάλληλοι των αγορών, λυπάμαι που αναγκάζομαι να σας τα πω αυτά τα πράγματα».
Ο κ. Βούτσης ανέφερε «έχουμε δώσει αγώνες, μέσα και από τα κοινωνικά κινήματα, για να προσθέσει «ίσως δεν έχετε ιδέα, ίσως έρχεστε από άλλη χώρα».
Μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος και πάλι προς τον κ. Θεοδωράκη είπε «αν είχατε πραγματικό ενδιαφέρον, θα έπρεπε να έχετε και πραγματική ενημέρωση», συμπληρώνοντας «δεν σας ενδιαφέρει όμως τι θα κάνει η χώρα, σε ενδεχόμενο ξαφνικό "θάνατο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης