Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Μπακογιάννη για Σαμαρά: Αν είχαμε τα κότσια, οι διαρθρωτικές αλλαγές θα είχαν κλείσει – Η ΝΔ δεν θα σηκώσει το λάβαρο του λαϊκισμού

Αιχμές Μπακογιάννη για Σαμαρά: Αν είχαμε τα κότσια, οι διαρθρωτικές αλλαγές θα είχαν κλείσει – Η ΝΔ δεν θα σηκώσει το λάβαρο του λαϊκισμού
Παρασκευόπουλος, Κατρούγκαλος και Κωνσταντοπούλου νομοθετούν με βάση την πελατεία τους τόνισε η κα.Μπακογιάννη
Σαφείς αιχμές κατά της διακυβέρνησης Σαμαρά άφησε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι «αν είχαμε τα κότσια, οι διαρθρωτικές αλλαγές θα είχαν κλείσει».
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ, η κα. Μπακογιάννη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος, τονίζοντας πως θα κάνει ότι χρειαστεί όσον αφορά τη διαδοχή του κόμματος.
«Οι διεργασίες μέσα στη ΝΔ κορυφώνονται.
Πιστεύω ότι η ΝΔ χρειάζεται μια ισχυρή Κεντροδεξιά» υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ, επισημαίνοντας σχετικά με τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα της απέναντι στην κυβέρνηση πως «η ΝΔ θα βάλει πλάτη και δεν θα σηκώσει το λάβαρο του λαϊκισμού».
Η κα.Μπακογιάννη έβαλε και κατά της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως οδηγεί εσκεμμένα τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και τους θεσμούς σε αδιέξοδο
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα όσα συμβαίνουν οφείλονται μόνο σε απειρία.
Η κυβέρνηση πρέπει πάση θυσία να κλείσει τη συμφωνία.
Έχει λαϊκή εντολή για σκληρή διαπραγμάτευση με κατάληξη, δεν έχει εντολή να οδηγήσει την χώρα στα βράχια» σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ, η οποία επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Διοίκησης Γιώργου Κατρούγκαλου και της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Όπως είπε, και οι τρεις νομοθετούν με βάση την πελατεία τους.
«Δεν είναι η κ. Κωνσταντοπούλου δικηγόρος ανθρώπων με παραβατικότητα;» διερωτήθηκε η κα.Μπακογιάννη, η οποία συνέχισε τις βολές της κατά της προέδρου της Βουλής.
«Συνέκρινε τα θύματα της τρομοκρατίας που είχαν μπει με άδεια στη Βουλή με αυτούς που εισέβαλαν στη Βουλή.
Αυτό το ήθος της Αριστεράς;» διερωτήθηκε η κα.Μπακογιάννη, τονίζοντας: «Δεν είναι τα θύματα της τρομοκρατίας και οι τρομοκράτες ίδιοι.
Αυτό θα μάς πει σε λίγο η κα. Κωνσταντοπούλου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης