Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ιntralot: Ο Όμιλος που έβγαλε στο εξωτερικό 80 εκατ. ευρώ… αν και φέρεται ένθερμος υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ιntralot: Ο Όμιλος που έβγαλε στο εξωτερικό 80 εκατ. ευρώ… αν και φέρεται ένθερμος υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ
"Η Ελλάδα χρειάζεται κεφάλαια τα οποία πρέπει να επιστρέψουν στην οικονομία", δήλωνε πρόσφατα ο Α. Κεραστάρης
Πληθαίνουν οι εταιρείες - που αν και διατυμπανίζουν ότι είναι φιλικά προσκείμενες στη νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ - εντούτοις έχουν σπεύσει το τελευταίο διάστημα να βγάλουν τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό.
Πρόσφατα, όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Πλαίσιο, Κωνσταντίνος Γεράρδος, μιλώντας στην εκδήλωση της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, ένα μέρος των χρημάτων βρίσκεται σε τράπεζες του εξωτερικού λόγω της οικονομικής αβεβαιότητας που επικρατεί τους τελευταίους μήνες.
Υπάρχουν όμως και μεγάλοι Όμιλοι στην Ελλάδα που έχουν βγάλει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό.
Ένας από αυτούς τους Ομίλους είναι η Intralot, η οποία, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έβγαλε στο εξωτερικό κεφάλαια ύψους 80 εκατ. ευρώ!
Ο ίδιος Όμιλος, του οποίου ηγείται πλέον ο Α. Κεραστάρης, εμφανίζεται ένθερμος υποστηρικτής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός φυσικά που δεν συνάδει με τη διοχέτευση κεφαλαίων στο εξωτερικό, υπό το φόβο της οικονομικής αβεβαιότητας.
Kαι ούτε φυσικά συμβαδίζει με τις πρόσφατες δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Α. Κεραστάρη σε συνέντευξη του στο Bloomberg, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:
"Η Ελλάδα χρειάζεται κεφάλαια τα οποία πρέπει να επιστρέψουν στην οικονομία".
"Η χώρα πρέπει να κάνει επανεκκίνηση στην ανάπτυξη", πρόσθεσε. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης