Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης: Ο Moscovici διέψευσε τις Κασσάνδρες για αδιέξοδα και καταστροφές

Βούτσης: Ο Moscovici διέψευσε τις Κασσάνδρες για αδιέξοδα και καταστροφές
Επικαλούμενος όσο ανέφερε ο P. Moscovici για τις φήμες περί βέτο της Κοσμιόν σε κυβερνητικό νομοσχέδιο
Το μήνυμα ότι διαψεύδονται οι Κασσάνδρες υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, αναφερόμενο στη διάψευση του P. Moscovici για βέτο της Κομισιόν στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ανθρωπιστική κρίση και τις 100 δόσεις.
Ειδικότερα ο κ. Βούτσης σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής τόνισε ότι «σε αντίθεση με αυτά, ως πολιτικές Κασσάνδρες δημοσιολογούντες και πολιτικοί εντός της αίθουσας του Κοινοβουλίου μιλούσαν για αδιέξοδα και για καταστροφές».
«Η συζήτηση της Βουλής, η καταλυτική ομιλία και τα μηνύματα που έστειλε ο Πρωθυπουργός και η ευρεία συναίνεση στην καταρχήν ψηφοφορία δείχνουν ένα θετικό περιβάλλον για την πολιτική διαπραγμάτευση που επίκειται και για την παραπέρα εφαρμογή της συμφωνίας με την υπερψήφιση και των υπόλοιπων σχεδίων νόμων, τα οποία υλοποιούν τις προγραμματικές δηλώσεις», πρόσθεσε ο υπουργός Εσωτερικών.
Υπενθυμίζεται ότι ο Επίτροπος Οικονομικών, P. Moscovici σημείωσε ότι «δεν υπάρχει θέμα βέτο σε νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, όπως είδα σε κάποια μέσα ενημέρωσης.
Αντιθέτως, η Κομισιόν δεσμεύεται να βοηθήσει τους Έλληνες που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση χρέους» αν και υποστήριξε πως ο επικεφαλής της Κομισιόν στους θεσμούς, D. Costello ορθά υπενθύμισε στην ελληνική κυβέρνηση ότι με βάση της συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, θα πρέπει να συζητά με τους δανειστές πριν περάσει νομοσχέδια από τη βουλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης