Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Βόμβα» από τον Αντώναρο: Θα είναι αναπάντεχο το όνομα του επόμενου προέδρου της ΝΔ

«Βόμβα» από τον Αντώναρο: Θα είναι αναπάντεχο το όνομα του επόμενου προέδρου της ΝΔ
Σύμφωνα με τον κ.Αντώναρο η ΝΔ έχει ανάγκη από ριζική ανατροπή
Φωτιές ανάβει ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος με δηλώσεις του αναφέρει στην ουσία ότι οι μέρες του Αντώνη Σαμαρά στην αρχηγία του κόμματος είναι λίγες.
Ειδικότερα με ανάρτηση του στο twitter ο κ. Αντώναρος τονίζει ότι θα είναι αναπάντεχο το όνομα του επόμενου προέδρου της ΝΔ.
«Πολλοί φίλοι με ρωτούν. Έχω ξεκάθαρη άποψη. Η ΝΔ έχει ανάγκη από ριζική ανατροπή. Πρώτα σε πολιτικό-ιδεολογικό επίπεδο και μετά με ηλικιακή ανατροπή» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Παράλληλα ενόψει του συνεδρίου της ΝΔ σημειωθεί ότι «οι διαδικασίες είναι απαραίτητες αλλά δεν δρομολογούν εξελίξεις, απλά τις επισφραγίζουν και τις περιβάλλουν με τν απαραίτητη νομιμότητα».
Την ίδια στιγμή, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Κυριακάτικη Δημοκρατία ότι «εμπνευστής και βασικός συγγραφέας» της ανακοίνωσης του ΕΛΚ, για την οποία ο επικρίθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, είναι ο στενός σύμβουλος του τέως πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης, δήλωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB τα εξής:
«Εάν είναι όντως έτσι, ο εν λόγω κύριος ( που απίθανα δεινά έχει προκαλέσει με τις απίθανες πρωτοβουλίες και δήθεν ιδέες του στον τόπο και στη παράταξη) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να έχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, οργανική η άλλη, με την παράταξη. Πρέπει να απομακρυνθεί σήμερα, όχι αύριο. Είτε μισθοδοτείται, είτε όχι» έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος.
Ο ίδιος άλλωστε, ακόμη και μετά το εκλογικό αποτέλεσμα του Ιανουαρίου δήλωσε ότι: «Η ΝΔ έχει μια μεγάλη παράδοση. Οι πρόεδροί της μετά από κάθε ήττα, έθεταν τον εαυτό τους στη διάθεση των οργάνων του κόμματος. Ο Καραμανλής το 2009, θυμάστε ότι δρομολόγησε ο ίδιος με ξεκάθαρη δήλωση το θέμα της διαδοχής του», είπε, μιλώντας στα "Παραπολιτικά".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης