Τελευταία Νέα
Πολιτική

Α.Μ. Ασημακοπούλου (Ν.Δ.): Ανάσα για όλους τα αποτελέσματα των stress tests των τραπεζών

Α.Μ. Ασημακοπούλου (Ν.Δ.): Ανάσα για όλους τα αποτελέσματα των stress tests των τραπεζών
Τα χαρακτήρισε ανάσα, όχι επειδή σώθηκαν οι τράπεζες, αλλά γιατί εκεί είναι τοποθετημένες οι καταθέσεις των Ελλήνων
Ανάσα για όλους χαρακτήρισε τα αποτελέσματα των stress tests η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, όχι επειδή σώθηκαν οι τράπεζες, «αλλά γιατί εκεί είναι οι καταθέσεις των ελλήνων πολιτών».
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, «υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο για να βγούμε από την κρίση και τα stress tests επιτρέπουν κάτι τέτοιο» και πρόσθεσε ότι αν κυλήσουν όλα ομαλά, θα πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση και στη συνέχεια ουσιαστικά ολοκληρώνεται το πρόγραμμα.
Αναφερόμενη στο χρέος σημείωσε ότι η συμφωνία του Eurogroup του Νοεμβρίου του 2012 είναι σαφής, ενώ κατηγόρησε σχετικά με το θέμα αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ για πολυγλωσσία.
Όσον αφορά την προληπτική γραμμή στήριξης, η κ. Ασημακοπούλου επισήμανε ότι «το να ανήκουμε στην Ευρώπη και να έχουμε ένα δίχτυ ασφαλείας για να μην μας επιτεθούν τα όρνεα δεν μπορεί να αποτελεί θηλιά» και κατέληξε λέγοντας ότι, σε κάθε περίπτωση, οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις προς όφελος της χώρας δεν είναι θηλιά και πως τα υγιή δημοσιονομικά δεν είναι κακό.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης