Ιnteramerican: Στο επίκεντρο η συνεργασία με επιχειρήσεις για ομαδική ασφάλιση εργαζομένων

Ιnteramerican: Στο επίκεντρο η συνεργασία με επιχειρήσεις για ομαδική ασφάλιση εργαζομένων
Τα συμβόλαια ομαδικής ασφάλισης της εταιρείας παρέχουν το προνόμιο της ασφαλισιμότητας του εργαζομένου χωρίς έλεγχο υγείας, όταν αποχωρήσει από την εργασία του
Αισθητή ήταν η παρουσία της INTERAMERICAN στο συνέδριο “HR in Action” για το ανθρώπινο δυναμικό, που οργανώθηκε πρόσφατα στο κέντρο “Δαΐς” στο Μαρούσι.
Η εταιρεία ως μεγάλη χορηγός του συνεδρίου, είχε την ευκαιρία να αναδείξει την αξία της παροχής ομαδικής ασφαλιστικής κάλυψης από τις επιχειρήσεις στο προσωπικό τους, με δεδομένη μάλιστα από το 2014 την κατά 100% φοροαπαλλαγή –ανεξαρτήτως ποσού- των εισφορών για εργοδότες και εργαζομένους.
Σχετική ήταν η ομιλία του Γιώργου Πλωμαρίτη, διευθυντή ομαδικών ασφαλίσεων και corporate business της εταιρείας, ο οποίος πρόβαλε την παροχή ως στοιχείο ενίσχυσης της δέσμευσης και αφοσίωσης των εργαζομένων στην επιχείρηση, τονίζοντας ότι η ομαδική ασφάλιση συμπληρώνει κενά της κοινωνικής ασφάλισης και αντισταθμίζει όποιες μειώσεις στα εισοδήματα των εργαζομένων.
Σύμφωνα με στοιχεία έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών οι εργαζόμενοι στη χώρα μας θεωρούν ως την πιο σημαντική παροχή εκ μέρους μιας επιχείρησης την ασφαλιστική κάλυψη σύνταξης και υγείας.
Είναι αξιοσημείωτο ότι, παρά την οικονομική κρίση, πολλές επιχειρήσεις ακολουθούν την πολιτική σχετικής παροχής.
Χαρακτηριστικά, η INTERAMERICAN έχει ανοίξει σημαντικά κατά το πρώτο εξάμηνο τον κύκλο εργασιών της στις ομαδικές ασφαλίσεις -κυρίως στην υγεία- εγγράφοντας παραγωγή που έφθασε στο 281% του αντίστοιχου εξαμήνου του 2013.
Τα συμβόλαια ομαδικής ασφάλισης της εταιρείας παρέχουν το προνόμιο της ασφαλισιμότητας του εργαζομένου χωρίς έλεγχο υγείας, όταν αποχωρήσει από την εργασία του.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS