Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεδίκογλου (κυβερνητικός εκπρόσωπος) – Δεν τίθεται θέμα πρόωρων εκλογών μετά τις Ευρωεκλογές

Κεδίκογλου (κυβερνητικός εκπρόσωπος) – Δεν τίθεται θέμα πρόωρων εκλογών μετά τις Ευρωεκλογές
Χάσαμε την Αθήνα λόγω του γαλάζιου διχασμού - Η ΝΔ στηρίζει τον Β.Μιχαλολιάκο στον Πειραιά
Την πιθανότητα πρόωρης προσφυγής στην κάλπη μετά τις ευρωεκλογές απέκλεισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες με την ψήφο τους θα διασφαλίσουν τη σταθερότητα.
Σε δηλώσεις του στο Mega κ. Κεδίκογλου χαρακτήρισε την πολιτική σταθερότητα στοίχημα, ώστε να στηριχθεί η οικονομία και να έρθουν επενδύσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.
Παράλληλα απέδωσε την ήττα στην Αθήνα στη διασπορά των υποστηρικτών της ΝΔ προς τις δύο υποψηφιότητες του κ.Σπηλιωτόπουλου και του κ.Κακλαμάνη.
«Στην περίπτωση της Αθήνας πληρώσαμε τον γαλάζιο διχασμό», τόνισε σε δηλώσεις του στο Mega ο κ. Κεδίκογλου, υπογραμμίζοντας πως εάν η ΝΔ κατέβαινε με έναν υποψήφιο, η ΝΔ θα είχε κερδίσει την Αθήνα.
Ο κ.Κεδίκογλου υπεραμύνθηκε της επιλογής Κουμουτσάκου για την περιφέρεια Αττικής λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θελήσαμε να δοκιμάσουμε μια νέα υποψηφιότητα» ενώ επανέλαβε πως η ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα του Βασίλη Μιχαλολιάκου για την εκλογική μάχη της Κυριακής, στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Πειραιά.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης