Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ) – Κυβέρνηση δεν πέφτει με τις Ευρωεκλογές - Δεν θα ψηφίσω το ν/σ για τον αιγιαλό

Μπακογιάννη (ΝΔ) – Κυβέρνηση δεν πέφτει με τις Ευρωεκλογές - Δεν θα ψηφίσω το ν/σ για τον αιγιαλό
Μείζον διακύβευμα η σταθερότητα της χώρας
Την άποψη ότι «κυβέρνηση δεν πέφτει με ευρωεκλογές» εξέφρασε για ακόμα φορά η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μάλιστα διατύπωσε και την πλήρη αντίθεση της στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την οριοθέτηση, διαχείριση και προστασία αιγιαλού και παραλίας.
Σε δηλώσεις της στο Star, η κα.Μπακογιάννη υποστήριξε ότι η παρούσα Βουλή έχει ευρωπαϊκή πλειοψηφία, τονίζοντας ότι το μείζον διακύβευμα είναι η σταθερότητα της χώρας.
Η βουλευτής της ΝΔ, αφού τόνισε ότι «ο κ.Βενιζέλος ατύχησε με το δίλημμά του», υποστήριξε ότι το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μικρό, διότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έχει δημοκρατικές διαδικασίες που δεν καταλήγουν σε προτάσεις ουσίας με αποτέλεσμα να μην έχει ξεκάθαρη γραμμή».
Πάντως δεν παρέλειψε να βάλλει εκ νέου κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας πως το φορολογικό ήταν λάθος, αναποτελεσματικό και «εξόντωσε τους εντίμους», ενώ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση σταδιακά θα μπορέσει να μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές.
Στο ίδιο πλαίσιο και αναφερόμενη στο ν/σ του υπουργείου Οικονομικών για τον αιγιαλό, η κα.Μπακογιάννη ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει το νομοσχέδιο, εφόσον αυτό παραμείνει ως έχει, υπογραμμίζοντας πως το ίδιο θα πράξει και το σύνολο των βουλευτών.
«Το θέμα του αιγιαλού δεν είναι παίξε γέλασε. Νομίζω ότι θέλει περισσότερη επεξεργασία», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα.Μπακογιάννη.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης