Ραγδαία επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο - Οδηγίες από την Πολιτική Προστασία

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο - Οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο
Με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), καθώς επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις βραδινές ώρες σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου.
Ειδικότερα κυρία χαρακτηριστικά θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες αλλά και χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά αλλά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Παράλληλα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις επόμενες ημέρες, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων, των χιονοπτώσεων και του παγετού.


www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS