Football Talk

ΑΕΚ: Με Μάνταλο στην Κρήτη, οι σκέψεις του Μιλόγεβιτς για 11άδα

ΑΕΚ: Με Μάνταλο στην Κρήτη, οι σκέψεις του Μιλόγεβιτς για 11άδα
Ο Πέτρος Μάνταλος κατάφερε να ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ το διάστρεμμα και ταξιδεύει στο Ηράκλειο – Ποιες οι σκέψεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το σχήμα

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει την Κυριακή (19/9) τον ΟΦΗ. Στην αποστολή μπήκε τελικά ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος κατάφερε σήμερα (18/9) να προπονηθεί κανονικά. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Γαλανόπουλος, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, όπως επίσης και ο Μοχαμάντι. Ο Ιρανός γυμνάστηκε κανονικά στην προπόνηση του Σαββάτου, όμως κρίθηκε ανέτοιμος, όπως είναι φυσικό, από τον προπονητή. Από εκεί και πέρα άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και η αποστολή η οποία φεύγει για Κρήτη αποτελείται από τους εξής παίκτες:

Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Οι σκέψεις του Μιλόγεβιτς

Οσον αφορά την 11άδα τα πράγματα δείχνουν αρκετά ξεκάθαρα. Ο Μάνταλος μπορεί να είναι αποστολή ωστόσο δεν αναμένεται να ξεκινήσει. Σύμφωνα με τις δοκιμές ο Μιλόγεβιτς σκέπτεται να παρατάξει την ΑΕΚ με διάταξη 4-1-4-1 με τις… παραλλαγές του, καθώς εύκολα γίνεται το συγκεκριμένο σύστημα και 4-2-3-1 και 4-3-3. Τον Στάνκοβιτς στο τέρμα, τον Μισελέν δεξί μπακ, τον Χατζισαφί αριστερό και τους Βράνιες – Τζαβέλλα στόπερ. «Κόφτης» μπροστά τους ο Λε Ταλέκ, με τον Σιμάνσκι κοντά του. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αραούχο και πίσω του οι Τσούμπερ, Άμραμπατ και Λιβάι Γκαρσία.


Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης