Football Talk

Λίβερπουλ: Επιστρέφει μέσα στη σεζόν ο Έλιοτ!

Λίβερπουλ: Επιστρέφει μέσα στη σεζόν ο Έλιοτ!

Ο γιατρός της Λίβερπουλ σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Χάρβεϊ Έλιοτ αναμένεται να επιστρέψει μέσα στη σεζόν, ωστόσο δεν έχει οριστεί ακόμα κάποιο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στην οποίο υπεβλήθη ο Χάρβεϊ Έλιοτ. Ο νεαρός μέσος της Λίβερπουλ υπέστη εξάρθρωση στον αριστερό αστράγαλο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Λιντς (3-0), για την 4η αγωνιστική της Premier League.

Ο ίδιος θα ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα αποκατάστασης, με το χρονικό πλαίσιο της επιστροφής του να μην έχει οριστεί ακόμα. Ωστόσο, ο γιατρός του συλλόγου Δρ. Τζιμ Μόξον – ο οποίος περιέθαλψε τον Έλιοτ στο γήπεδο μαζί με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας – είπε ότι η επιστροφή του την τρέχουσα σεζόν, είναι κάτι πιθανό.

«Είμασταν σε θέση να μειώσουμε τον εξάρθρωμα αμέσως στο γήπεδο και ο Χάρβεϊ χειρουργήθηκε σήμερα για να αποκαταστήσει το κάταγμα και τους συνδέσμους που είχαν υποστεί βλάβη στο περιστατικό. Η επέμβαση ήταν επιτυχής, οπότε η επιστροφή του ξεκινά τώρα», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Δεν θα του ασκήσουμε πίεση θέτοντας ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι τον περιμένουμε ξανά αργότερα στη σεζόν μετά το πρόγραμμα αποκατάστασης».

Ο Έλιοτ από πλευράς του ενημέρωσε τους ακολούθους του από το κρεβάτι του νοσοκομείου, λέγοντας στο Instagram: «Η επέμβαση ήταν επιτυχής! Σας ευχαριστώ πολύ για όλους για την καταπληκτική υποστήριξή σας. Ο δρόμος για την ανάκαμψη ξεκινά τώρα. Στο τέλος της καταιγίδας υπάρχει ένας χρυσός ουρανός».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης