Football Talk

Μοχάναντ Άλι: Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη που δεν έχει χάσει σε κανένα από τα ματς που έχει σκοράρει στο Ιράκ!

Μοχάναντ Άλι: Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη που δεν έχει χάσει σε κανένα από τα ματς που έχει σκοράρει στο Ιράκ!

Ένα εντυπωσιακό στατιστικό διέπει το Μοχάναντ Άλι, ο οποίος αποτελεί την τελευταία καλοκαιρινή προσθήκη του Άρη, μιας και ο 21άχρονος Ιρακινός δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε κάποιο από τα ματς που έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στο Ιράκ!

Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο επιθετικό, με τους αριθμούς στην δική του περίπτωση να λένε την αλήθεια! Σκοράρει συχνά, αγωνίζεται στην θέση του «κυνηγού» και χαρακτηρίζεται περισσότερο για την εκτελεστική του δεινότητα, παρά για την ικανότητά του να τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του.

Αυτός είναι ο 21άχρονος Μοχάναντ Άλι. Ο διεθνής επιθετικός του Ιράκ, που για πρώτη φορά αφήνει τη χώρα του και μεταβαίνει στην Ευρώπη και τον Άρη, έχοντας ένα εντυπωσιακό στατιστικό που διέπει την καριέρα του.

Ποιο είναι αυτό; Οι μηδενικές του ήττες όταν σκοράρει. Και αν στο άκουσμά της, η εν λόγω είδηση δεν προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση, ευεργετικό θεωρείται να κοιτάξει κανείς τους αριθμούς του!

Έχει συμμετάσχει στην σύντομη καριέρα του σε 28 γκολ, είτε σε συλλογικό, είτε σε διεθνές επίπεδο. Έχει αγωνιστεί συνολικά σε 75 ματς, και στα 20 εξ΄ αυτών έχει συμμετοχή, είτε με έμμεσο, είτε με άμεσο τρόπο, σε γκολ της ομάδας του!

Δεν έχει πετύχει ποτέ χατ-τρικ, ενώ μετρά και 17 γκολ σε 14 εμφανίσεις με τις μικρότερες εθνικές ομάδες του Ιράκ. Δεν έχει ηττηθεί ποτέ, έχει κερδίσει σε 12 περιπτώσεις, και έχει αρκεστεί στον έναν βαθμό οκτώ φορές.

Θα μπορέσει ο Μοχάναντ Άλι να διακριθεί και στον Άρη, διατηρώντας μία εντυπωσιακή παράδοση; Για πολλούς δεν είναι εύκολο να λάβει αρκετό χρόνο συμμετοχής, λόγω των αρκετών παικτών που διαθέτει ο Άκης Μάντζιος στην επίθεση.

Πιθανώς όμως, ο Άλι δεν θα το σκέφτεται έτσι, αν αναλογιστεί κανείς πως το ντεμπούτο του με την εθνική του ομάδα, το έκανε στην ηλικία των 15…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης