Football Talk

Σάντος: «Καλές ομάδες είναι αυτές που σκοράρουν χωρίς να δεχτούν γκολ»

Σάντος: «Καλές ομάδες είναι αυτές που σκοράρουν χωρίς να δεχτούν γκολ»
Ο Φερνάντο Σάντος σχολίασε την εικόνα της ομάδας του μετά τη λήξη του αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν, όπου οι Πορτογάλοι επικράτησαν 3-0.

Δεν είναι λίγοι, εκείνοι που ασκούν κριτική στον Φερνάντο Σάντος για την αμυντική τακτική που επιλέγει στις ομάδες του. Κάτι βέβαια, που βάσει αποτελεσμάτων τον δικαιώνει, καθώς υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου προπονητή η Εθνική ομάδα της πατρίδας του, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2016.

Ο Σάντος μίλησε στην δημόσια πορτογαλική τηλεόραση (RTP), λίγο μετά την εκτός έδρας νίκη της Πορτογαλίας με 3-0 επί του Αζερμπαϊτζάν για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο γκολ:

«Σήμερα (σ.σ. εχθές 07/09), γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα παιχνίδι υπομονής απέναντι σε μια ομάδα που αμύνεται καλά. Ξέραμε, πως εάν σκοράραμε νωρίς, θα αναγκάζαμε τον αντίπαλο να αλλάξει τακτική. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι, με πολλή ισορροπία. Ανά πάσα στιγμή και πάντα, ψάχνω για το γκολ. Η μόνη μου λύπη, είναι τα γκολ που δεν πετύχαμε, γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και το λογικό αποτέλεσμα θα ήταν 4-0 ή 5-0. Καλές ομάδες είναι αυτές που σκοράρουν χωρίς να δεχτούν γκολ».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης