Football Talk

Βλάντιμιρ Βάις: «Αστειεύτηκα λέγοντας ότι θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ και έγινε πραγματικότητα»

Βλάντιμιρ Βάις: «Αστειεύτηκα λέγοντας ότι θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ και έγινε πραγματικότητα»
Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις, σχολίασε την κλήρωση των ομίλων του Europa League Conference, όπου ανέφερε πως πίστευε πως η ομάδα του θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ και δικαιώθηκε!
Σχετικά Άρθρα

Η κλήρωση των ομίλων του νεοσύστατου Europa Conference League, έφερε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας αντιμέτωπη με μία ακόμη ελληνική ομάδα, μετά τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής του συλλόγου, Βλάντιμιρ Βάις, αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, τον οποίο -όπως δήλωσε- πίστευε ότι θα βρει μπροστά του. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Πρέπει να αποδεχτούμε την κλήρωση. Αστειεύτηκα λέγοντας ότι θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ χθες στη συνέντευξη Τύπου και έγινε πραγματικότητα. Γνωρίζουμε την Λίνκολν, επειδή παίξαμε μαζί τους πρόσφατα και η Κοπεγχάγη είναι καλός αντίπαλος. Δεν είναι ούτε η πιο δύσκολη, αλλά ούτε η πιο εύκολη κλήρωση. Θα δούμε, όταν έρθει η ώρα πως θα ανταποκριθούμε.

Η Κοπεγχάγη και ο ΠΑΟΚ είναι ελκυστικές ομάδες, οπότε πιστεύω ότι θα γεμίσουν το γήπεδο. Φυσικά, η Τότεναμ και η Ρόμα ήταν οι πιο ελκυστικές για τους φιλάθλους, αλλά δεν μπορούμε να επηρεάσουμε την κλήρωση. Θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Γνωρίζουμε την Λίνκολν, ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς. Θα είμαστε το φαβορί σε αυτό το διπλό ματς, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Θα είναι ανοιχτοί οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ και την Κοπεγχάγη, οπότε θα δούμε τι θα κάνουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης