Football Talk

Ευρωπαϊκές κληρώσεις: Οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο «μικροσκόπιο»!

Ευρωπαϊκές κληρώσεις: Οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο «μικροσκόπιο»!
Οι ευρωπαϊκές κληρώσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ -για τους ομίλους του Europa League και του Europa Conference League αντίστοιχα- ολοκληρώθηκαν και το BN Sports βάζει τους αντιπάλους τους στο «μικροσκόπιο»!
Διαφορετικής δυσκολίας ευρωπαϊκές πορείες καλούνται να «χαράξουν» Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» τοποθετήθηκαν στο τέταρτο γκρουπ του Europa League, σε έναν όμιλο-φωτιά, όπου καλούνται να εμφανιστούν σαφώς βελτιωμένοι για να προκριθούν, ενώ από την άλλη η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον έκτο όμιλο του Europa Conference League, είναι αρκετά πιο βατή.

Ο τέταρτος όμιλος στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή συλλογική διοργάνωση, στον οποίο συμμετέχει ο Ολυμπιακός μετά την πρόκρισή του με συνολικό 5-2 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας, δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί πως είναι επιπέδου Champions League!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που τερμάτισε ως πέμπτη στην Bundesliga πέρυσι, ξεχωρίζει στον όμιλο, ως η πιο δύσκολη αντίπαλος, με τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα και του Βίτορ Περέιρα να ακολουθεί. Μάλιστα η γερμανική ομάδα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως μια μεγάλη ευρωπαϊκή δύναμη. Τον όμιλο συμπληρώνει η Άντβερπ, που δεν τρομάζει ως ποδοσφαιρικό μέγεθος.
Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚμετά την εκτός έδρας επικράτηση με 2-0 επί της Ριέκα (26/08)τοποθετήθηκε στον έκτο όμιλο του νεοσύστατου Europa Conference League, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει βατούς, αλλά και γνώριμους αντιπάλους.

Η Κοπεγχάγη των Οικονόμου-Ζέκα αποτελεί -έστω στα χαρτιά- την ομάδα με την οποία ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παλέψει για την πρωτιά του γκρουπ. Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν να αποτάξουν τους «δαίμονες» του παρελθόντος απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, που τους έθεσε πρόωρα εκτός Ευρώπης, τη σεζόν 2019-20.

Τέλος, η «σταχτοπούτα» σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων, Λίνκολν Ρεντ Ιμπς, αποτελεί την τέταρτη και τελευταία ομάδα του γκρουπ, της οποίας το εμπόδιο σαφώς και οφείλει να ξεπεράσει η αρμάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, εφόσον θέλει να έχει ελπίδες για την πρώτη θέση.
Τέλος υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports και του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, υπάρχουν σκέψεις τόσο του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, όσο και του Γενικού της Γραμματέα, Θεόδωρου Θεοδωρίδη, για αλλαγή του υπάρχοντος format των ημιτελικών και την αντικατάστασή του από ένα Final-4.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης