Football Talk

Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-0: Έπαιξε σαν Ολυμπιακός και περιμένει την κλήρωση των ομίλων του Europa League! (video)

Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-0: Έπαιξε σαν Ολυμπιακός και περιμένει την κλήρωση των ομίλων του Europa League! (video)
Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, επικράτησε με 3-0 στον Πειραιά και μετέτρεψε την ρεβάνς σε έναν διαδικαστικό αγώνα
Σχετικά Άρθρα

Με απόλυτη σοβαρότητα και δίχως να έχει επηρεαστεί από τον αποκλεισμό με την Λουντογκόρετς, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας στον πρώτο αγώνα των play off του Europa League και βρίσκεται με το 1,5 πόδι στους ομίλους της διοργάνωσης.

Καλύτερος και «ερυθρόλευκο» προβάδισμα…

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν στην αρχή. Συγκεκριμένα, το δυνατό σουτ του Γιαν Εμβιλά στο 5ο λεπτό, ανησύχησε τον Τσόβαν αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την πίεση του και είχε ένα τρομερό τρίλεπτο μεταξύ 26’ και 29’, όπου ο Τσόβαν έκανε δύο τρομερές αποκρούσεις. Αρχικά, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν εκμεταλλεύτηκε την τρομερή επίθεση που δημιούργησαν εξαιρετικά οι Βάτσλικ-Αγκιμπού και Μασούρας, με τον Σλοβάκο τερματοφύλακα να αποκρούει.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Παπέ Σισέ έπιασε ένα τρομερό σουτ μέσα στην περιοχή αλλά ο έμπειρος πορτιέρο απέκρουσε εξίσου εντυπωσιακά, διατηρώντας το 0-0. Τελικά, ο Μαντί Καμαρά ήταν αυτός που κατάφερε να τον κερδίσει και με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Αφρικανός μέσος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες στην περιοχή, έπιασε ένα υπέροχο σουτ με το αριστερό και έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό στο 37ο λεπτό. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου με τους «ερυθρόλευκους» καλύτερους στο μεγαλύτερο διάστημα.

Τελείωσε το θέμα της πρόκρισης

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός μπήκε ακόμα πιο δυναμικά, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τους Εμβιλά και Αγκιμπού Καμαρά. Τρίτη και φαρμακερή τελικά, με τον Παπέ Αμπού Σισέ να διπλασιάζει τα τέρματα των «ερυθρολεύκων». Συγκεκριμένα, έγινε η σέντρα στην περιοχή, ο Τσόβαν δεν κράτησε την μπάλα και με προβολή ο Σενεγαλέζος στόπερ έκανε το 2-0 στο 52ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά και 3ο γκολ, όταν ο Γιώργος Μασούρας βγήκε στην αντεπίθεση από το βολέ του Τόμας Βάτσλικ. Ο Έλληνας εξτρέμ εκτέλεσε με το αριστερό αλλά ο Τσόβαν απέκρουσε ενστικτωδώς. Τελικά, ο Μποζίνκοφ πρόσφερε το τρίτο γκολ στον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός της Σλόβαν Μπρατισλάβας πήρε την κεφαλιά από το κόρνερ και έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του, στο 68ο λεπτό για το 3-0. Η πίεση από τους «ερυθρόλευκους» συνεχίστηκε για να βρεθεί και ένα τέταρτο γκολ, με τους Σλοβάκους απλώς να προσπαθούν να μην δεχθούν άλλο τέρμα.

Το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να μετατρέπει την ρεβάνς σε ένα διαδικαστικό αγώνα και να βλέπει πλέον την κλήρωση των ομίλων του Europa League.

Θυμηθείτε όσα έγιναν στην Τούμπα, λεπτό προς λεπτό, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ριέκα!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ (75' λ. τρ. Μάρκοβιτς), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (81' Κούντε), Βαλμπουενά (75' Ονιεκούρου), Α. Καμαρά (80' Μπουχαλάκης), Μασούρας (87' Βρουσάι), Αραμπί.

ΣΛΟΒΑΝ (Βλαντιμίρ Βάις): Τσόβαν, Πάουσεκ (67' Στρέλετς), Μπόζικοφ, Αμπένα, Κάσια, Κανκάβα - Ντε Καμπς, Βάις, Ιμπραχίμ (67' Χέντι), Ζμρχαλ, Κάβριτς

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης