Football Talk

Ολυμπιακός: Έπεσε στο τραπέζι η περίπτωση του Εσκουδέρο

Ολυμπιακός: Έπεσε στο τραπέζι η περίπτωση του Εσκουδέρο

Ένα ακόμα όνομα βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των «ερυθρολεύκων» για την κάλυψη της θέσης του αριστερού οπισθοφύλακα.

Σχετικά Άρθρα

Μία από τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός, είναι αναμφίβολα του αριστερού μπακ. Η αποχώρηση του Χοσέ Χολέβας και οι μέτριες εμφανίσεις του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, κάνουν την ομάδα του Πειραιά να προχωράει τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός παίκτη για εκείνη τη θέση.

Ήδη έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα για τα «ερυθρόλευκα» ραντάρ, ωστόσο προστέθηκε ακόμα ένα, το οποίο είναι και μία πολύ καλή περίπτωση. Ο λόγος για τον Σέρχιο Εσκουδέρο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη και ψάχνει τον επόμενο σύλλογο της καριέρας του.

Ο 31χρονος αμυντικός ήταν επί χρόνια αρχηγός στην ομάδα της Ανδαλουσίας, στην οποία έπαιξε για έξι σεζόν. Η μη ανανέωση του συμβολαίου του, τον πρόσθεσε στη λίστα με τους ελεύθερους και πλέον, ψάχνει την επόμενη πρόκληση της ποδοσφαιρικής του πορείας.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους, είδαν την περίπτωσή του να πέφτει στο τραπέζι και άπαντες επεξεργάζονται την περίπτωση να τον φέρουν στην Ελλάδα. Ο Ισπανός μπακ σημείωσε συνολικά 176 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό επτά γκολ και 13 ασίστ ενώ πανηγύρισε και δύο Europa League.

Πάντως, από την μεριά του Ολυμπιακού, όλα δείχνουν πως το θέμα του μπακ θα πάει για μετά τις αναμετρήσεις με την Λουντογκόρετς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης