Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέες αγορές μετοχών από την οικογένεια Γεράρδου στο Πλαίσιο

Νέες αγορές μετοχών από την οικογένεια Γεράρδου στο Πλαίσιο
Πλαίσιο: Στο 97,15% το μερίδιο της οικογένειας Γεράρδου
Σχετικά Άρθρα
Σε νέες αγορές μετοχών στο Πλαίσιο προχώρησε η οικογένεια Γεράρδου, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 παράγραφος 2 του νόμου 3461/2006, όπως ισχύει, και ύστερα από την υποβολή της προαιρετικής δημόσιας πρότασης από τον κ. Γεώργιο Γεράρδο (εφεξής ο «Προτείνων») στις 22 Δεκεμβρίου 2022 (η «Δημόσια Πρόταση») για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας «ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ» (εφεξής η «Εταιρεία»), εκτός από εκείνες τις μετοχές που ήδη κατέχουν ο Προτείνων και τα Συντονισμένα Πρόσωπα, γνωστοποιούνται τα κατωτέρω:

1. Ο Προτείνων προέβη μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις ακόλουθες αποκτήσεις μετοχών:
▪ Την 3η Φεβρουαρίου 2023, ο Προτείνων απέκτησε 860 Μετοχές της Εταιρείας, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό μικρότερο του 0,01% του συνόλου των Μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Η απόκτηση αυτή πραγματοποιήθηκε στην τιμή των 4,58 Ευρώ ανά Μετοχή, ήτοι συνολικά 3.938,80 Ευρώ.

2. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανωτέρω αποκτήσεις, ο Προτείνων κατέχει πλέον, μαζί με τα Συντονισμένα Πρόσωπα, 21.446.796 Μετοχές που αντιπροσωπεύουν περίπου το 97,15% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης