Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Epsilon Net: Σε νέα Έκτακτη Γ.Σ. στις 19 Δεκεμβρίου 2018 οι αποφάσεις για ΑΜΚ

tags :
Epsilon Net: Σε νέα Έκτακτη Γ.Σ. στις 19 Δεκεμβρίου 2018 οι αποφάσεις για ΑΜΚ
Τη σύγκληση νέας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με την AMK της εταιρείας, αποφάσισαν οι μέτοχοι της Epsilon Net
Τη σύγκληση νέας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, αποφάσισε η σημερινή (7/12/2018) Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Epsilon Net.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία Epsilon Net A.E. γνωστοποιεί ότι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 9:00 π.μ., στα γραφεία της εταιρείας στην στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη του Νομού Θεσσαλονίκης, Ζώνη ΕΜΟ Πάροδος 17ης Νοεμβρίου 87 – Ταχυδρομικός Κώδικας 555 34 – Κωνσταντινοπολίτικα, παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου μέτοχοι εκπροσωπούντες 4.912.566 μετοχές σε σύνολο 5.587.720 μετοχών, ήτοι ποσοστό 87,92% επί του μετοχικού κεφαλαίου. Επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης η Γενική Συνέλευση και με γνώμονα το συμφέρον των μετόχων της, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
1. Να μην πραγματοποιηθεί επί της παρούσας Γενικής Συνέλευσης, αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, καθώς κατόπιν νεότερης απόφασης του Δ.Σ. της εταιρείας, αποφασίσθηκε η σύγκληση νέας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, για την Τετάρτη 19/12/2018 και ώρα 09.00 π.μ. και έχει ήδη δημοσιευθεί και η σχετική πρόκληση, στα θέματα της οποίας μεταξύ των άλλων, περιλαμβάνεται και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών μεγαλύτερων ποσών της παρούσας Γ.Σ., η οποία (ενν. η αύξηση) θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση νεών μετοχών και τη δωρεάν διανομή τους, προς τους μετόχους της εταιρείας.
2. Να μην τροποποιηθεί το άρθρο 5 του καταστατικού της εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης