Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στις 21 Ιουνίου η Τακτική Γενική Συνέλευση της Quest Συμμετοχών - Δεν θα διανεμηθεί μέρισμα για την χρήση 2016

Στις 21 Ιουνίου η Τακτική Γενική Συνέλευση της  Quest Συμμετοχών - Δεν θα διανεμηθεί μέρισμα για την χρήση 2016
Το οικονομικό ημερολόγιο του 2017
Την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Quest.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 αντί την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.
Κατόπιν του ανωτέρω, το Οικονομικό Ημερολόγιο 2017 τροποποιείται ως ακολούθως:  
Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017.
Δεν προβλέπεται να διανεμηθεί μέρισμα για την χρήση 2016.
Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες αφού ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος.
Σύμφωνα με άλλη ανακοίνωση της εταιρείας, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:
Υποβολή για έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της 31ης Δεκεμβρίου 2016 (ατομικών και  ενοποιημένων),  σύμφωνα  με  τα  Διεθνή Πρότυπα  Χρηματοοικονομικής Αναφοράς  (ΔΠΧΑ),  μετά  των επ’ αυτών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.  
Απαλλαγή από κάθε ευθύνη για αποζημίωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των  Ελεγκτών  για  τη  χρήση  που  έληξε  την  31η  Δεκεμβρίου  2016  και  έγκριση  των  διαχειριστικών πράξεων και των πράξεων εκπροσώπησης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
Εκλογή  ελεγκτικής  εταιρείας  Ορκωτών  Ελεγκτών‐Λογιστών  για  τον  έλεγχο  της  οικονομικής  διαχείρισης και τον έλεγχο για το φορολογικό πιστοποιητικό της χρήσης 1/1/2017 – 31/12/2017  και ορισμός της αμοιβής της ελεγκτικής εταιρείας.
Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2016  και προέγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων για τη χρήση 2017.
Χορήγηση αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε διευθυντές της Εταιρείας για  διενέργεια των πράξεων που προβλέπονται στο άρθρο 23 παρ. 1 του κ.ν. 2190/20, όπως ισχύει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης