Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

H Epsilon Net βραβεύτηκε για το εργασιακό της περιβάλλον

tags :
H Epsilon Net βραβεύτηκε για το εργασιακό της περιβάλλον
Η μεγαλύτερη έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος που διεξάγεται σε περισσότερες από 50 χώρες διεξήχθη και φέτος στην Ελλάδα για 14η συνεχή χρονιά.
Δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα του Best Workplaces 2016. Η Epsilon Net για ακόμη μια χρονιά χτίζει την εμπιστοσύνη με τους εργαζόμενους της παραλαμβάνοντας το Βραβείο της 3η θέσης για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στις μεγάλες επιχειρήσεις, δείχνοντας την προτεραιότητα της στον άνθρωπο-εργαζόμενο.

Η μεγαλύτερη έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος που διεξάγεται σε περισσότερες από 50 χώρες διεξήχθη και φέτος στην Ελλάδα για 14η συνεχή χρονιά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια έρευνα αξιολόγησης των συνθηκών του περιβάλλοντος που ο εργαζόμενος ασκεί τα καθήκοντα του και, για περισσότερα από 30 χρόνια, αξιολογεί επιχειρήσεις με στόχο το «χτίσιμο μίας καλύτερης κοινωνίας, βοηθώντας τις εταιρείες να βελτιώσουν το εργασιακό τους περιβάλλον.

Με την βράβευση ως 3ο καλύτερο περιβάλλον εργασίας στην κατηγορία των μεγάλων εταιριών η Epsilon Net αποδεικνύει την προσήλωση της στην ομαδική εργασία διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο την διάθεση, αισιοδοξία, αλτρουισμό και την ενέργεια σε όλους τους εργαζόμενους. Το μυστικό της επιτυχίας έγκειται στα σημεία τομής των δύο μεταβλητών εργασία – ικανοποίηση και είναι ο σεβασμός, η επιβράβευση και η αξιοκρατία που επικρατούν σε ένα περιβάλλον εργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης