Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

AB Βασιλόπουλος - Διεύρυνση της συνεργασίας με Coral, δικαιούχο του σήματος Shell

AB Βασιλόπουλος - Διεύρυνση της συνεργασίας με Coral, δικαιούχο του σήματος Shell
Ανοίγουν δύο νέα καταστήματα ΑΒ Shop & Go μέσα στα πρατήρια καυσίμων Shell σε Κορωπί και Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
Διευρύνουν τη συνεργασία τους η ΑΒ Βασιλόπουλος και η εταιρεία Coral, δικαιούχος του σήματος Shell στην Ελλάδα, με το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων ΑΒ Shop & Go μέσα στα πρατήρια καυσίμων Shell στο 7ο χλμ. της Λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Το νέο ΑΒ Shop & Go στο Κορωπί, που τέθηκε σε λειτουργία τον Ιανουάριο του 2014 και έχει συνολική επιφάνεια 85τ.μ., αποτελεί το δεύτερο κατάστημα σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα σε πρατήριο καυσίμων Shell, μετά το αντίστοιχο κατάστημα στα Βριλήσσια που εγκαινίασε τη στρατηγική συνεργασία Coral A.E. και ΑΒ Βασιλόπουλος τον Ιούλιο του 2013.
Το τρίτο κατάστημα ΑΒ Shop & GO μέσα σε πρατήριο Shell, επιφάνειας 170 τ.μ., ξεκίνησε να λειτουργεί την 1η Φεβρουαρίου 2014 στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Τα δύο νέα καταστήματα, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, με περισσότερους από 1.000 κωδικούς προϊόντων διαφόρων κατηγοριών, που καλύπτουν τις ανάγκες του καταναλωτή για καθημερινές και γρήγορες αγορές.
Με τη διεύρυνση της συνεργασίας της με την ΑΒ Βασιλόπουλος, σημειώνεται στην ανακοίνωση, «η Coral συνεχίζει να προσαρμόζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες της στις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, καθιστώντας το πρατήριο καυσίμων Shell το μέρος όπου μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες όχι μόνο του αυτοκινήτου αλλά και του σπιτιού μας, με υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης