Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ανακοίνωση Elon Musk: Η Tesla θα παρουσιάσει το ρομποταξί της στις 8 Αυγούστου 2024

tags :
Ανακοίνωση Elon Musk: Η Tesla θα παρουσιάσει το ρομποταξί της στις 8 Αυγούστου 2024
Η Tesla προσφέρει προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS), συμπεριλαμβανομένης μιας στάνταρ επιλογής Autopilot ή μιας premium επιλογής Full Self-Driving FSD, η τελευταία από τις οποίες κοστίζει 199 δολάρια το μήνα για τους συνδρομητές στις ΗΠΑ ή 12.000 δολάρια προκαταβολικά
Η Tesla θα αποκαλύψει το πρώτο ρομποτάξι της στις 8 Αυγούστου, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλός της, Elon Musk σε ανάρτησή του στο X.
Ο Musk έχει μιλήσει για το σχέδιό του για robotaxi εδώ και χρόνια και θα μπορούσε να αποτελέσει μια σημαντική νέα επιχείρηση για την αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς οι επενδυτές γίνονται επιφυλακτικοί απέναντι στην εταιρεία κατά τη διάρκεια μιας περιόδου επιβράδυνσης της ανάπτυξης.
Οι μετοχές της Tesla κατέγραψαν άνοδο πάνω από 3% σε διευρυμένες συναλλαγές μετά το tweet του Musk.
Ο Musk μοιράστηκε την ημερομηνία αποκάλυψης την Παρασκευή (5/4), αφού το Reuters ανέφερε ότι τα σχέδια για το πολυαναμενόμενο μοντέλο αυτοκινήτου χαμηλού κόστους της Tesla αποσύρθηκαν.
Ο Musk κατηγόρησε το Reuters για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Αυτοματοποίηση

Το 2015, ο Elon Musk δήλωσε στους μετόχους ότι τα αυτοκίνητα της Tesla θα επιτύχουν πλήρη αυτονομία μέσα σε τρία χρόνια.
Το 2016, δήλωσε ότι η Tesla θα ήταν σε θέση να στείλει ένα από τα αυτοκίνητά της σε μια διαδρομή σε όλη τη χώρα χωρίς να απαιτείται ανθρώπινη παρέμβαση μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.
Η Tesla δεν έχει ακόμη παραδώσει ένα ρομποταξί ένα αυτόνομο όχημα ή μια τεχνολογία που να μπορεί να μετατρέψει τα αυτοκίνητά της σε αυτοματοποιημένα οχήματα επιπέδου 3.
Ωστόσο, η Tesla προσφέρει προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS), συμπεριλαμβανομένης μιας στάνταρ επιλογής Autopilot ή μιας premium επιλογής Full Self-Driving FSD, η τελευταία από τις οποίες κοστίζει 199 δολάρια το μήνα για τους συνδρομητές στις ΗΠΑ ή 12.000 δολάρια προκαταβολικά.
Σε μια προσπάθεια να αυξήσει τις πωλήσεις στο τέλος του τριμήνου, ο Musk επέβαλε πρόσφατα σε όλο το προσωπικό πωλήσεων και υπηρεσιών να εγκαθιστά και να κάνει επίδειξη του FSD στους πελάτες πριν τους παραδώσει τα κλειδιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης