Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Musκ: Θα εγκρίνονται από τον ίδιο όλες οι προσλήψεις στην Tesla

tags :
Μήνυμα Musκ: Θα εγκρίνονται από τον ίδιο όλες οι προσλήψεις στην Tesla
Ο Musk ζήτησε από τα στελέχη να του στέλνουν μια λίστα με αιτήματα προσλήψεων σε εβδομαδιαία βάση
H Τesla δεν μπορεί να κάνει νέες προσλήψεις αν δεν τις εγκρίνει προσωπικά ο Elon Musk, συμπεριλαμβανομένων των εργολάβων, διαμήνυσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, σύμφωνα με αντίγραφο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επικαλείται το Reuters.
Σύμφωνα με το email, ο Musk είπε στα στελέχη να του στέλνουν μια λίστα με αιτήματα προσλήψεων σε εβδομαδιαία βάση, ενώ παράλληλα τους προειδοποίησε να "σκέφτονται προσεκτικά" πριν υποβάλουν τέτοια αιτήματα.
"Κανείς δεν μπορεί να ενταχθεί στην Tesla, ακόμη και ως εργολάβος, μέχρι να λάβει την έγκρισή μου μέσω email", ανέφερε ο Musk στο email τη Δευτέρα.
Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία ανακοίνωσε το χαμηλότερο ακαθάριστο περιθώριο κέρδους τριμήνου των τελευταίων δύο ετών, χάνοντας τις εκτιμήσεις της αγοράς, καθώς μείωσε επιθετικά τις τιμές σε αγορές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα για να τονώσει τη ζήτηση και να αποκρούσει τον αυξανόμενο ανταγωνισμό.
Ο Musk όρισε την προηγούμενη εβδομάδα την πρώην επικεφαλής της διαφημιστικής εταιρείας NBCUniversal Linda Yaccarino ως νέα διευθύνουσα σύμβουλο του Twitter.
Δήλωσε την Παρασκευή ότι η πρόσληψη της Yaccarino θα του επιτρέψει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο για να διευθύνει την Tesla.
Ο δισεκατομμυριούχος αναμένεται να απευθυνθεί στους μετόχους της Tesla την Τρίτη στην ετήσια συνέλευση της αυτοκινητοβιομηχανίας στην έδρα της στο Όστιν του Τέξας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης