Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιράν προς ΗΠΑ, Ισραήλ: Μην μας απειλείτε – Ξέρετε πολύ καλά το τίμημα

Ιράν προς ΗΠΑ, Ισραήλ: Μην μας απειλείτε – Ξέρετε πολύ καλά το τίμημα
Πρέπει να ήταν μισοκοιμισμένος ο Biden όταν απείλησε το Ιράν ανέφερε ο εκπρόσωπος των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων
Σχετικά Άρθρα

Να μην απειλούν το Ιράν με χρήση βίας κάλεσε τις ΗΠΑ και το Ισραήλ ο εκπρόσωπος του ιρανικού στρατού Abolfazi Shekarchi, προειδοποιώντας ότι θα υποστούν τις συνέπειες.
«Οι Αμερικανοί και οι Σιωνιστές (το Ισραήλ) ξέρουν πολύ καλά το τίμημα αν χρησιμοποιήσουν τη λέξη 'βία' εναντίον του Ιράν
Ο Biden πρέπει να ήταν μισοκοιμισμένος όταν απείλησε το Ιράν.
Προσέχετε τα παντελόνια των στρατιωτών σας, μπορεί να βραχούν στον Περσικό!» είπε ο Abolfazi Shekarchi, εκπρόσωπος των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων.
Ερωτηθείς από την ισραηλινή τηλεόραση αυτή την εβδομάδα αν οι δηλώσεις του ότι θα εμπόδιζε την Τεχεράνη να αποκτήσει πυρηνικό όπλο σημαίνουν ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει βία εναντίον του Ιράν, ο Biden είχε απαντήσει θετικά, αναφέροντας πάντως πως αυτό θα ήταν το ύστατο μέτρο.
ΗΠΑ και Ισραήλ υπέγραψαν κοινή δέσμευση ότι δεν θα επιτρέψουν στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα, προφανώς σε μια προσπάθεια να ικανοποιηθούν οι εκκλήσεις του Ισραήλ για μια «αξιόπιστη στρατιωτική απειλή» εκ μέρους των παγκόσμιων δυνάμεων.
Το Ιράν αρνείται ότι επιδιώκει την απόκτηση πυρηνικών όπλων, λέγοντας πως το πυρηνικό πρόγραμμά του εξυπηρετεί μόνο ειρηνικούς σκοπούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης