Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Κρεμλίνο προειδοποιεί: Θα ήταν «δύσκολο να διορθωθούν» οι συνέπειες από μια αντιπαράθεση Ρωσίας και ΝΑΤΟ

Το Κρεμλίνο προειδοποιεί: Θα ήταν «δύσκολο να διορθωθούν» οι συνέπειες από μια αντιπαράθεση Ρωσίας και ΝΑΤΟ
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου απαντά στη δήλωση της Πολωνίας περί αποστολής ειρηνευτικής δύναμης στην Ουκρανία
Σχετικά Άρθρα
Για το ενδεχόμενο επλοκής του ΝΑΤΟ στον πόλεμο της Ουκρανίας προειδοποεί το Κρεμλίνο με αφορμή τη δήλωση της Βαρσοβίας ότι θα πρέπει να αποσταλεί ειρηνευτική δύναμη στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, οποιαδήποτε πιθανή επαφή ανάμεσα στον ρωσικό στρατό και τις δυνάμεις του NATO θα μπορούσε να έχει βαριές συνέπειες.

«Οποιαδήποτε πιθανή αντιπαράθεση ανάμεσα στα στρατεύματα μας και τις δυνάμεις του NATO θα μπορούσε να έχει σαφείς συνέπειες που θα ήταν δύσκολο να διορθωθούν», δήλωσε ο Peskok σε δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι η ιδέα της Πολωνίας είναι απερίσκεπτη και εξαιρετικά επικίνδυνη.
Επίσης, το Κρεμλίνο κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι ασκούν πιέσεις σε άλλες χώρες όσον αφορά την συμμετοχή της Ρωσίας στην Ομάδα των Είκοσι (G20), αλλά σημείωσε ότι ορισμένες δυνάμεις εμμένουν στις κυρίαρχες απόψεις τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε χθες (22/3/2022) το Reuters, οι ΗΠΑ και οι δυτικοί τους σύμμαχοι αξιολογούν αν η Ρωσία θα πρέπει να παραμείνει στους κόλπους της G20.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης