Τελευταία Νέα
Διεθνή

Musk (Tesla): Πρέπει να αυξήσουμε την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου λόγω της εξαιρετικής κατάστασης

Musk (Tesla): Πρέπει να αυξήσουμε την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου λόγω της εξαιρετικής κατάστασης

Ο Elon Musk υπογράμμισε ότι η υιοθέτηση ηλεκτροκινήτων μοντέλων και μια ευρύτερη στροφή προς τις AΠΕ δεν θα μπορούσαν να επιταχυνθούν αρκετά γρήγορα για να προστατεύσουν τους καταναλωτές από υψηλότερες τιμές βραχυπρόθεσμα

Σχετικά Άρθρα

Ο κόσμος και κυρίως οι ΗΠΑ είναι αναγκαίο σε αυτή τη συγκυρία να προχωρήσουν σε μεγαλύτερη παραγωγή ορυκτών καυσίμων, ακόμα κι αν αυτό αποτελεί αρνητική εξέλιξη για την εταιρεία παραγωγής ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, Tesla δήλωσε ο Elon Musk, σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022.

«Λυπάμαι που το λέω…»

«Λυπάμαι που το λέω , αλλά πρέπει να αυξήσουμε αμέσως την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου», έγραψε ο δισεκατομμυριούχος στο Twitter, κατά την προσφιλή του συνήθεια, καθώς η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία «πνίγει» τις προμήθειες καυσίμων και ανεβάζει τις τιμές του φυσικού αερίου.
ΜΘΣΚΚΚΚΚΚΚΚΚ111111111.PNG
Αυτοκινητοβιομηχανία

Ο Musk υπογράμμισε ότι η υιοθέτηση ηλεκτροκινήτων μοντέλων και μια ευρύτερη στροφή προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας δεν θα μπορούσαν να επιταχυνθούν αρκετά γρήγορα για να προστατεύσουν τους καταναλωτές από υψηλότερες τιμές βραχυπρόθεσμα.

Δεν φτάνουν οι ΑΠΕ

«Προφανώς, αυτό θα επηρέαζε αρνητικά την Tesla, αλλά οι βιώσιμες ενεργειακές λύσεις απλά δεν μπορούν να αντιδράσουν στιγμιαία για να αντισταθμίσουν τις ρωσικές εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου», είπε ο Musk.
Τα tweet του έρχονται σε μία συγκυρία όπου η κυβέρνηση Biden εξετάζει τώρα την απαγόρευση των αμερικανικών εισαγωγών ρωσικού αργού πετρελαίου, ιδέα η οποία είχε νωρίτερα απορριφθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης