Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο έφηβος που παρακολουθούσε το τζετ του Elon Musk παρακολουθεί τώρα Ρώσους ολιγάρχες

Ο έφηβος που παρακολουθούσε το τζετ του Elon Musk παρακολουθεί τώρα Ρώσους ολιγάρχες
Συνολικά παρακολουθεί περισσότερα από 40 αεροπλάνα και ελικόπτερα που συνδέονται με Ρώσους ολιγάρχες
Σχετικά Άρθρα
Ο Jack Sweeney, ένας έφηβος από τη Φλόριντα που παρακολουθεί το ιδιωτικό τζετ του Elon Musk στο διαδίκτυο, έχει έναν νέο στόχο με θέμα την αεροπορία: Ρώσους ολιγάρχες και δισεκατομμυριούχους.
Ο 19χρονος, ο οποίος απέρριψε την προσφορά των 5.000 δολαρίων του Musk για διαγραφή του λογαριασμού του στο Twitter, δημιούργησε πρόσφατα δύο νέα προφίλ στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Τα δύο προφίλ έχουν συγκεντρώσει σχεδόν 300.000 οπαδούς μαζί και παρέχουν (σχεδόν) ζωντανές ενημερώσεις για τις κινήσεις των ιδιωτικών τζετ μαζί με φωτογραφίες από χάρτες που τα εντοπίζουν.
Ο Sweeney ανέφερε στη Wall Street Journal ότι πολλοί άνθρωποι του έλεγαν εδώ και καιρό να ανοίξει τους νέους λογαριασμούς στο Twitter και τα αιτήματα «φιλίας» αυξήθηκαν κατακόρυφα όταν οι κυρώσεις στόχευσαν τους πλουσιότερους της Ρωσίας.
Μερικά από τα τζετ που παρακολουθούνται από τους λογαριασμούς του Sweeny περιλαμβάνουν τον ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας Chelsea, Roman Abramovich, τον επιχειρηματία Alisher Usmanov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης