Τελευταία Νέα
Διεθνή

Stoltenberg (ΝΑΤΟ): Έχουμε πόλεμο στην Ευρώπη – Θα ενισχυθεί η ανατολική πτέρυγα της Συμμαχίας

Stoltenberg (ΝΑΤΟ): Έχουμε πόλεμο στην Ευρώπη – Θα ενισχυθεί η ανατολική πτέρυγα της Συμμαχίας
Αυτή η αδικαιολόγητη επίθεση θέτει σε κίνδυνο τις ζωές πολλών αθώων ανθρώπων τόνισε ο γ.γ. του ΝΑΤΟ
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως έχουμε πόλεμο στην Ευρώπη σε τέτοια έκταση και μορφή που νομίζαμε ότι όλα αυτά ανήκαν στην ιστορία διατύπωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, ο οποίος ανακοίνωσε πως αύριο Παρασκευή 25/2 θα υπάρξει μια έκτακτη σύνοδος των κρατών – μελών του ΝΑΤΟ.
Ο Stoltenberg είπε πως θα ενισχυθεί τις επόμενες ώρες η ανατολική πτέρυγα της Συμμαχίας ενώ αναφερόμενος στη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία, σημείωσε πως αυτή έγινε από αέρος με πυραυλικές επιθέσεις καθώς και με χερσαίες και ειδικές δυνάμεις που στόχευσαν τις στρατιωτικές υποδομές και τα αστικά κέντρα της Ουκρανίας.
«Αυτή είναι μια εσκεμμένη, ψυχρή και εδώ και πολύ καιρό προμελετημένη εισβολή» τόνισε ο Stoltenberg, αναφέροντας πως η ρωσική ηγεσία φέρει πλήρη ευθύνη για αυτές τις απερίσκεπτες ενέργειες και για τις ανθρώπινες ζωές που θα χαθούν.
«Η αδικαιολόγητη και απρόκλητη επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία θέτει αμέτρητες αθώες ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο» τόνισε ο Stoltenberg, ο οποίος υποστήριξε ότι η Συμμαχία θα κάνει οτιδήποτε είναι απαραίτητο για να προστατευθούν όλα τα κράτη – μέλη του ΝΑΤΟ.
Όπως είπε, τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ είναι σε ετοιμότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης