Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αναστέλλει η Boeing τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υπαλλήλων της έναντι του Covid

Αναστέλλει η Boeing τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υπαλλήλων της έναντι του Covid
«Αυτή η απόφαση έρχεται μετά από μια λεπτομερή αναθεώρηση απόφασης Περιφερειακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ νωρίτερα αυτόν τον μήνα που σταματά την εκτέλεστικού διατάγματος Biden

Η Boeing ανέστειλε την Παρασκευή (17/12/2021) τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους υπαλλήλους της στις ΗΠΑ, καθιστώντας την τελευταία εταιρεία που εγκατέλειψε την ομοσπονδιακή εντολή, λόγω της δικαστικής απόφασης που τη μπλοκάρει.
«Αυτή η απόφαση έρχεται μετά από μια λεπτομερή αναθεώρηση απόφασης Περιφερειακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ νωρίτερα αυτόν τον μήνα που σταματά την εκτέλεση ομοσπονδιακού εκτελεστικού διατάγματος που απαιτεί εμβολιασμούς για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα» αναφέρει η Boeing σε εσωτερικό της σημείωμα.

Τι λέει η εταιρεία

. Η Boeing πρόσθεσε ότι περίπου το 92% των περισσότερων από 110.000 υπαλλήλων της στις ΗΠΑ ήταν πλήρως εμβολιασμένοι ή είχαν λάβει εξαιρέσεις από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που επιβλήθηκε τον Οκτώβριο 2021 μετά το εκτελεστικό διάταγμα Biden.
«Η επιτυχία της εντολής εμβολιασμού της Boeing μέχρι σήμερα υποχρεώνει την εταιρεία καλά να συμμορφωθεί με το ομοσπονδιακό εκτελεστικό διάταγμα σε περίπτωση που αποκατασταθεί στο μέλλον», ανέφερε η Boeing στη δήλωση, την οποία επικαλείται το Reuters.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης