Τελευταία Νέα
Διεθνή

Google: Αναβολή της επιστροφής στα γραφεία για τις 18 Οκτωβρίου 2021 – Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των υπαλλήλων

Google: Αναβολή της επιστροφής στα γραφεία για τις 18 Οκτωβρίου 2021 – Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των υπαλλήλων
ηλώσεις του CEO της Google, Sundar Pichai – Ανησυχία για την επέλαση της μετάλλαξης Delta
Σχετικά Άρθρα

Ο τεχνολογικός κολοσσός αποφάσισε να παρατείνει την επιστροφή στο γραφείο για τους υπαλλήλους έως τις 18 Οκτωβρίου εν μέσω της τρέχουσας ανόδου των νέων κρουσμάτων Covid-19 δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Sundar Pichai, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2021.
Μέσω e-mail στους υπαλλήλους, ο Pichai είπε επίσης ότι η εταιρεία θα απαιτήσει από οποιονδήποτε έρχεται στο γραφείο να έχει εμβολιαστεί, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ τις επόμενες εβδομάδες.

Το ισχύον καθεστώς

Το σημείωμα του Pichai αποτελεί τη δεύτερη αναβολή επιστροφής στα γραφεία για το εργατικό δυναμικό της εταιρείας με περισσότερους από 130.000 συν εργαζόμενους εν μέσω της συνεχιζόμενης εξέλιξης της υγειονομικής κρίσης.
Τον Δεκέμβριο, η Google ανέβαλε την επιστροφή στα γραφεία έως την 1η Σεπτεμβρίου 2021, όπου οι εργαζόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται στις εργασίες τους για τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα.
Οι εργαζόμενοι είχαν τη δυνατότητα «εθελοντικής εργασίας από το σπίτι» τουλάχιστον έως τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Μετάλλαξη Delta

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε να ανοίγουμε ξανά τα ερευνητικά μας κέντρα μας και να ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους της Google που αισθάνονται ασφαλείς να έρχονται στους τόπους εργασίας να συνεχίσουν να το πράτουν» δήλωσε ο Pichai στο email του.
«Ταυτόχρονα, αναγνωρίζουμε ότι πολλοί υπάλληλοι της Google βλέπουν να κορυφώνονται τα νέα κρούσματα στις κοινότητές τους λόγω της μετάλλαξης Delta και ανησυχούν για την επιστροφή στο γραφείο»

Επιστροφή

Ο Pichai είπε ότι η εταιρεία θα παρακολουθεί τα δεδομένα προσεκτικά και θα ενημερώσει τους υπαλλήλους τουλάχιστον 30 ημέρες νωρίτερα πριν ολοκληρώσει πλήρες σχέδιο για την επιστροφή στην εργασιακή κανονικότητα,
«Βλέποντας τους Googlers μαζί στα γραφεία αυτές τις τελευταίες εβδομάδες γέμισαν με αισιοδοξία και ανυπομονώ να δω τις πιο φωτεινές μέρες που μας περιμένουν», πρόσθεσε

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης