Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Fauci (ΗΠΑ) περί υποχρεωτικότητας: Εάν τα εμβόλια λάβουν επίσημες εγκρίσεις, τότε πρέπει να αυξηθούν τα μέτρα

Μήνυμα Fauci (ΗΠΑ) περί υποχρεωτικότητας: Εάν τα εμβόλια λάβουν επίσημες εγκρίσεις, τότε πρέπει να αυξηθούν τα μέτρα
Πρωτοφανές ετοιμάζουν εμβολιασμούς πόρτα - πόρτα στις ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα

Σε πλήρη κατάλυση των ατομικών δικαιωμάτων και της δυνατότητας επιλογής, οδηγούνται οι ΗΠΑ καθώς η κυβέρνηση Biden προωθεί αφενός τον εμβολιασμό από πόρτα σε πόρτα, αφετέρου οι δηλώσεις του Fauci του επικεφαλής για τον Covid 19 στις ΗΠΑ ο οποίος συστήνει περισσότερα μέτρα ώστε να πιεστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν.
«Έχω τη γνώμη αυτή, και παραμένω σε αυτή την άποψη, θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες εντολές και σε τοπικό επίπεδο», δήλωσε ο Fauci.
Μάλιστα για να δικαιολογήσει την επιβολή μέτρων για τον εμβολιασμό τόνισε ότι "πρέπει πραγματικά να υπάρχουν νέα μέτρα.
Μιλάμε για μια κατάσταση ζωής και θανάτου.
Έχουμε ήδη χάσει 600.000 Αμερικανούς και εξακολουθούμε να χάνουμε περισσότερους ανθρώπους. "
Στη συνέχεια, ο Fauci είπε ότι εάν η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) εγκρίνει πλήρως τα εμβόλια COVID-19, θα πυροδοτούσε «πολύ περισσότερες εντολές και μέτρα» σε τοπικό επίπεδο.
Ωστόσο ο Fauci, ο επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων από το 1984, δεν εξήγησε τι πιστεύει ότι θα πρέπει να περιλαμβάνουν οι περισσότερες εντολές και μέτρα για τα εμβόλια αλλά πολλοί υποστηρίζουν ότι εμμέσως πλην σαφώς υπονοεί την υποχρεωτικότητα.
«Νομίζω ότι η διστακτικότητα σε τοπικό επίπεδο να εκτελεί εντολές είναι επειδή τα εμβόλια δεν έχουν εγκριθεί επίσημα και πλήρως, αλλά οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι ο όγκος των δεδομένων αυτή τη στιγμή που δείχνει υψηλό βαθμό αποτελεσματικότητας και υψηλό βαθμό ασφάλειας είναι περισσότερο από ότι έχουμε δει ποτέ με την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης».
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), περίπου το 48% των Αμερικανών έχουν εμβολιαστεί πλήρως, ενώ το 55% έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση.
Ταυτόχρονα, οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι υγείας άρχισαν να εκδίδουν προειδοποιήσεις σχετικά με την παραλλαγή «Delta» την οποία χαρακτηρίζουν πιο μεταδοτική, αν και δεν είναι σαφές εάν είναι πιο θανατηφόρα.
Η παραλλαγή Delta έχει ήδη προκαλέσει περισσότερα lockdwons στην Αυστραλία, τη Μαλαισία, το Ισραήλ, το Βιετνάμ και άλλες χώρες .
Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Fauci δέχθηκε πλήθος επικρίσεων μετά από χιλιάδες emails του που δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο με βάση τον νόμο περί ελευθερίας της πληροφορίας (FOIA).
Με βάση τα στοιχεία που αποκαλύπτονται τώρα ο Fauci γνώριζε τα στοιχεία που έδειχναν ότι το Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan στην Κίνα ήταν η αιτία για τον Covid 19.
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των Ρεπουμπλικάνων γερουσιαστών συμπεριλαμβανομένου και του Kevin McCarthy (R-Calif.).
Μάλιστα ζήτησε την απομάκρυνσή του και υποστήριξε ότι επανειλημμένα παραπλάνησε τον αμερικανικό λαό.
«Ξέρω ότι ο αμερικανικός λαός δεν έχει εμπιστοσύνη στον Fauci» ανέφερε ο McCarthy.


Πρωτοφανές ετοιμάζουν εμβολιασμούς πόρτα - πόρτα στις ΗΠΑ

Μόνο ως πρωτοφανές και εξαιρετικά επικίνδυνο μπορεί να χαρακτηριστεί το σχέδιο της αμερικανικής κυβέρνησης να ασκήσει τη μέγιστη δυνατή πίεση για την αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης.
Σχεδιάζει να αποστείλει ομάδες «εθελοντών» κυριολεκτικά πόρτα – πόρτα, προκειμένου να πιέσει Αμερικανούς πολίτες να εμβολιαστούν για τον Covid - 19.
Με το εν λόγω σχέδιο καταπατούνται ευθέως τα ατομικά δικαιώματα και οι προσωπικές ελευθερίες, καθώς γίνεται γνωστό ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι.
Μάλιστα οι ομάδες αυτές έκτακτης ανάγκης για την «αύξηση της αποδοχής των εμβολίων» η αλλιώς εκπρόσωποι για την υγεία στην Κοινότητα θα συντονίζονται απευθείας από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης, (FEMA).
Οι εκπρόσωποι θα έχουν τον εύηχο τίτλο, «πρέσβης για την υγεία της κοινότητας» και η αρχή θα γίνει από το Ιλινόις.
health.JPG

Η πρωτοφανής εκστρατεία

Όμως οι «καινοτομίες» στην εκστρατεία αυτή της κυβέρνησης Biden δεν σταματούν εδώ.
Οι «εθελοντές» που θα αναλαμβάνουν να πηγαίνουν πόρτα – πόρτα για να πιέσουν τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν, έχουν εφοδιαστεί με συμβουλές πώς να αντιμετωπίσουν τους πολίτες και κυρίως αυτούς που είναι δύσπιστοι.
Οι χρήσιμες συμβουλές μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν οδηγίες όπως: μην είστε νευρικοί, εάν δεν είστε σίγουροι για μία απάντηση να είστε ειλικρινείς και να παραπέμπετε στους ειδικούς, το έργο σας είναι να δώσετε πληροφορίες στο άτομο απέναντι σας, τηρήστε τα υγειονομικά πρωτοκόλλα, στους δύστροπους αφήστε φυλλάδιο.
Στη λίστα που θα τηρούν οι «εθελοντές» θα αναφέρεται ποιος πολίτης ήταν πιο απρόθυμος, ποιος χρειάζεται πληροφορίες και ποιος έχει ήδη εμβολιαστεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρατίθενται και παραδείγματα για την αντιμετώπιση πολιτών, που είναι δύσπιστοι.
erot.JPG

Εκστρατεία door – door και φακέλωμα

Η εκστρατεία της κυβέρνησης Biden να πείσει τους μη εμβολιασμένους Αμερικανούς να υποβληθούν στε εμβολιασμό ακολουθεί το αποτυχημένο σχέδιο για ποσοστό εμβολιασμένων 70% έως τις 4 Ιουλίου.
Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Jane Psaki δήλωσε ότι η αμερικανική κυβέρνηση θα επικεντρωθεί στην «στοχευμένη προσέγγιση από πόρτα σε πόρτα της κοινότητας για να εμβολιαστούν οι υπόλοιποι Αμερικανοί διασφαλίζοντας ότι θα λάβουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για το πόσο ασφαλές και προσβάσιμο είναι το εμβόλιο.
Tο εντυπωσιακό είναι ότι, οι ΗΠΑ μία χώρα με τουλάχιστον 320.000.000 κατοίκους έχει ήδη επιτύχει ένα ποσοστό εμβολιασμού 67% που θεωρείται από τους ειδικούς ως εξαιρετικά ικανοποιητικό.

Πίεση και στους έφηβους

Σε δεύτερο στάδιο η εκστρατεία της αμερικανικής διοίκησης αναμένεται να στραφεί στην άσκηση πίεσης εφήβων 12 – 18 ετών να εμβολιστούν με την επιστροφή στα σχολεία το φθινόπωρο.

daily_vax.PNG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης