Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Αίτηση πτώχευσης υπέβαλε η Washington Prime Group - Σημαντικές οι επιπτώσεις από την πανδημία

ΗΠΑ: Αίτηση πτώχευσης υπέβαλε η Washington Prime Group - Σημαντικές οι επιπτώσεις από την πανδημία
Λόγω της πανδημίας της Covid-19 αναγκάστηκε να κλείσει προσωρινά κάποια από τα περίπου 100 εμπορικά κέντρα της στις ΗΠΑ και οι επιχειρήσεις δεν μπορούσαν να της καταβάλλουν ενοίκιο
Σχετικά Άρθρα

Αίτηση για ένταξη στο Chapter 11 υπέβαλλε η ιδιοκτήτρια mall στις ΗΠΑ, Washington Prime Group, καθώς λόγω της πανδημίας της Covid-19 αναγκάστηκε να κλείσει προσωρινά κάποια από τα περίπου 100 εμπορικά κέντρα της στις ΗΠΑ και οι επιχειρήσεις δεν μπορούσαν να της καταβάλλουν ενοίκιο.
Τα εκτιμώμενα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας κυμαίνονται από 1 δισ. δολάρια έως 10 δισ. δολάρια, όπως και το εκτιμώμενο παθητικό της, σύμφωνα με την σχετική αίτηση που υποβλήθηκε στο αρμόδιο πτωχευτικό δικαστήριο του Τέξας.
Η εταιρεία, σύμφωνα με το Reuters, ανέφερε πως έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 100 εκατ. δολαρίων για να συμβάλλει στις δραστηριότητές της κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πτώχευσης, προσθέτοντας πως εισήλθε σε συμφωνία στήριξης αναδιάρθρωση με πιστωτές των οποίων ηγείται η SVPGlobal.
Η συμφωνία προβλέπει απομόχλευση του ισολογισμού της εταιρείας κατά σχεδόν 950 εκατ. δολάρια, όπως γνωστοποίησε η Washington Prime και εξετάζει επίσης προσφορά δικαιωμάτων ψήφου 325 εκατ. δολαρίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης