Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ - FDA: Επανέλεγχος σε περισσότερες από 100 εκατ. δόσεις του εμβολίου της J&J

ΗΠΑ - FDA: Επανέλεγχος σε περισσότερες από 100 εκατ. δόσεις του εμβολίου της J&J

Η Johnson & Johnson ανέφερε σχετικά, ότι μια παρτίδα της δραστικής ουσίας του εμβολίου δεν πληρούσε τα πρότυπα ποιοτικού ελέγχου στο εργοστάσιο της Βαλτιμόρης

Σχετικά Άρθρα
Στο μικροσκόπιο του FDA βρίσκονται περισσότερες από 100 εκατ. δόσεις εμβολίου της Johnson & Johnson, κατά της Covid-19, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters την Τατάρτη 19 Μαίου 2021.
Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος κυβερνητικός οργανισμών των ΗΠΑ για τρα τρόφιμα και τα φάρμακα, FDA, ανακοίνωσε πως βάζει «φρένο« στη διανομή περισσότερων από 100 εκατ. δόσεων του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, της Johnson & Johnson, με στόχο τον περαιτέρω έλεγχο.

Παραβιάσεις ασφαλείας

Η απόφαση έρχεται μετά τον εντοπισμό πολλαπλών παραβιάσεων ασφαλείας, στο εργοστάσιο που διαχειρίζεται η Emergent BioSolutions και το οποίο βοηθά στην παραγωγή των δόσεων των εμβολίων.
Η Johnson & Johnson ανέφερε σχετικά, ότι μια παρτίδα του βασικού συστατικού εμβολίου δεν πληρούσε τα πρότυπα ποιοτικού ελέγχου στο εργοστάσιο της Βαλτιμόρης και η αμερικανική Αρχή έθεσε το εργοστάσιο και την παραγωγή υπό την ευθύνη της J&J.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης