Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δισεκατομμυριούχος ψάχνει 8 συνεπιβάτες για δωρεάν ταξίδι στη Σελήνη με πτήση της Space X του Musk

Δισεκατομμυριούχος ψάχνει 8 συνεπιβάτες για δωρεάν ταξίδι στη Σελήνη με πτήση της Space X του Musk
Ο μεγιστάνας της διαδικτυακής Μόδας, Yusaku Maezawa σε βίντεο που ανήρτησε στο Twitter επανήλθε τονίζοντας ότι θέλει «να λάβουν μέρος άνθρωποι κάθε είδους»
Σχετικά Άρθρα

Πρόσκληση σε οκτώ άτομα που θα τον συνοδέψουν σε ένα δωρεάν ταξίδι στη Σελήνη με πτήση της Space X του Elon Musk απηύθυνε Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος.
Ο λόγος για τον Yusaku Maezawa, ο οποίος είχε ξανα απασχολήσει την επικαιρότητα μέσω των δηλώσεων του, όταν δήλωσε έναν χρόνο πριν ότι αναζητά «γυναίκα σύντροφο», που θα τον συνόδευε στο ταξίδι αυτό.
Ο μεγιστάνας της διαδικτυακής Μόδας, σε βίντεο που ανήρτησε στο Twitter επανήλθε τονίζοντας ότι θέλει «να λάβουν μέρος άνθρωποι κάθε είδους», ενώ μοιράστηκε κι ένα link όπου ο οποιοσδήποτε μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τη βόλτα γύρω απ’ τη Σελήνη.
Ο Maezawa υπογράμμισε επίσης ότι θα πληρώσει ο ίδιος τα έξοδα της αποστολής με την επωνυμία dearMoon, που προγραμματίζεται για το 2023 άρα όσοι επιλεγούν τελικά θα ταξιδέψουν δωρεάν.

Και οι όροι... συμμετοχής

Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος, που είχε υποσχεθεί στις αρχές του περασμένου χρόνου να χαρίσει από 9.000 δολάρια σε χίλιους από τα εκατομμύρια ακολούθων του στο Twitter στο πλαίσιο ενός κοινωνικού πειράματος για να δει αν τα δωρεάν χρήματα αυξάνουν την ευτυχία των ανθρώπων, έβαλε πάντως κάποιους όρους:
όσοι θα υποβάλλουν αίτηση για το ταξίδι γύρω από τη Σελήνη θα πρέπει να πληρούν δύο βασικές προϋποθέσεις:
1. να προωθήσουν την «όποια δραστηριότητά τους» για να βοηθήσουν «με κάποιο τρόπο άλλους ανθρώπους και την κοινωνία εν γένει»
2. και να είναι «πρόθυμοι να υποστηρίξουν άλλα μέλη του πληρώματος που μοιράζονται παρόμοιες φιλοδοξίες».

5d7ba66c2e22af0c1357a33d.jpg
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης